Marvel chystá svůj Sebevražedný oddíl, podívejte se na trailer
i Zdroj: Marvel Studios/Courtesy of Marvel Studios
Zábava Článek Marvel chystá svůj Sebevražedný oddíl, podívejte se na trailer

Marvel chystá svůj Sebevražedný oddíl, podívejte se na trailer

Václav Brixí

Václav Brixí

Společnost Marvel Entertainment zveřejnila trailer na jejich nový snímek. Film Thunderbolts* spojí do jednoho týmu antihrdiny známé z předchozích filmů a seriálů MCU.

Reklama

Marvel v posledních letech nezažíval úplně šťastné období. Jejich filmy se až na vyjímky netěšily zrovna vlídnému přijetí a seriálu na platformě Disney+ tomu bylo dost podobně. Po neuvěřitelném úspěchu třetího Deadpoola to ale vypadá, že Marvel sází na nové svěží postavy, které nejsou tak úplně striktně morálními hrdiny. Plánovaný akčňák Thunderbolts* se ukazuje v novém traileru a v něm spojuje oblíbené antihrdiny a záporáky známé z předchozích filmů a seriálů.

O konkrétních "superhrdinech", kteří se ve filmu objeví, se spekulovalo již poměrně dlouho. Místo měl jisté Bucky Barnes aka Winter Soldier a Yelena Belova neboli Black Widow. Jak se informace postupně dostávaly ven, svoje obrysy začaly ukazovat i další postavy. Ve finále víme, že bychom se měli kromě dvou výše zmíněných dočkat navíc postavy Ghost z druhého Ant-Mana, otce Yeleny Alexeie Shostakova, jenž vystupuje pod jménem Red Guardian, Antonie Dreykov, která zastupuje v MCU roli Taskmastera a v neposlední řadě Johna Walkera, který dříve zastupoval post Kapitána Ameriky a nyní je znám pod přízviskem U.S. Agent.

Mezi fanoušky se spekuluje rovněž o zapojení postavy generála Thaddeuse E. Rosse, kterého po smrti WIlliama Hurta ztvárňuje Harrison Ford. Jak se vyvine jeho příběh však zjistíme v rámci jiného připravovaného MCU snímku. A sice filmu Captain America: Nový svět, který má být do kin uveden v půlce ledna 2025.

O tom zdali budou oba připravované snímky držet novou vlnu kvality, kterou se snaží Marvel aktuálně nastolit, nebo se bude jednat o další propadák můžeme zatím jenom spekulovat. Je však jisté, že odpovědí se nám dostane nejpozději příští rok.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama