Známe datum vydání Marvel Rivals, vyšel také nový trailer
i Zdroj: NetEase Games
Gaming Marvel Rivals Článek Známe datum vydání Marvel Rivals, vyšel také nový trailer

Známe datum vydání Marvel Rivals, vyšel také nový trailer

Václav Brixí

Václav Brixí

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Apple Mac

Na akci Gamescom 2024 byl odhalen zbrusu nový trailer na kompetitivní střílečku Marvel Rivals od NetEase Games. Kromě Kapitána Ameriky se hráči dočkali i data vydání.

Reklama

Na letošním Gamescomu měl své zastoupení i Marvel. Na úvodní prezentanci Opening Night Live představil nový trailer na jejich kompetitivní akci Marvel Rivals. V hlavní roli není nikdo jiný, než jeden z nejznámějších hrdinů všech dob, Kapitán Amerika. Proti němu se pak postaví zlá verze jeho blízkého přítele Buckyho, The Winter Soldier. Jejich design navíc připomíná jejich oblíbené filmové verze známé z MCU.

Podle traileru je jasné, že hra bude silně vsázet na kultovní hlášky a skiny známé nejen z posledních filmových adaptací, ale rovněž z komiksů a animovaných pořadů. Jak už bylo z prvních trailerů jasné, Marvel Heroes nijak neskrývá čerpání inspirace z velkých titulů svého žánru, jako například Overwatche. Jak tento pokus o nový hero shooter dopadne se navíc budete moci přesvědčit sami již tento rok. Studio NetEase Games v samotném závěru traileru potvrdilo datum vydání.

Hra Marvel Rivals vychází již 6. prosince 2024 na platformy PlayStation 5, Xbox Series X a Series S, PC a MacOS.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama