Katowice se dohrají na novém updatu, ne všichni jsou ale spokojení.
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/Press-Gallery-Intel-Extreme-Masters-Cologne-2023-/i-XCTqFGQ/A
Esport CS 2 Článek Katowice se dohrají na novém updatu, ne všichni jsou ale spokojení.

Katowice se dohrají na novém updatu, ne všichni jsou ale spokojení.

Michael Douša

Michael Douša

8. 2. 2024 21:00

Internet se od oznámení nového updatu baví tím, že označují velkou aktualizaci, jež oslabila tzv. peekers advantage za "donk nerf". Ruský talent se totiž proslavil velmi agresivními výpady, kde výhodu útočníka zneužíval naplno.

Reklama

Donkův názor ale zatím veřejný není, dopad nové aktualizace na jeho hru asi budeme muset sledovat až v přímém přenosu v semifinále proti vítězi čtvrtfinále ENCE vs. Falcons. Kdo ale rozhodnutí vydat takhle velký update právě v tuto chvíli kritizoval na sociálních sítích opravdu intenzivně? Nečekaně Rasmus “HooXi” Nielsen, jehož spoluhráč Nikola “NiKo” Kovač na atributy CS2 (včetně peekers advantage) opravdu trpěl.

“Typické Valve, že vydali obrovský update týden před RMR turnaji a uprostřed Katowic. Jsem rád, že se tu hru snaží zase opravit, ale no tak…” sdílel svoje frustrace kapitán G2 na Twitteru. Hned v nadcházejícím tweetu ale ujasňuje, že mu nejde jen o blaho jeho týmu. 

“Je tam asi 10 nových bugů a smoky jsou totálně v p*deli. Kromě toho stejně trvá dlouho, než se na tak velký update zvykne. Možná nám to pomůže, možná ne, nemyslím jen na sebe a svůj tým,” doplňuje Dán.

Jak se nový update ale promítne do praxe, nikdo neví. Ostatní hráči pouze kritizovali chybu týkající se ohraničení smoků, které bylo možné jednostranně prohlédnout, na což Valve reagovalo velmi rychle a hned další den vydalo update, který tuto chybu napravil. 

Lze s kapitánem G2 souhlasit, že uprostřed jednoho z nejprestižnějších turnajů roku se update obhajuje těžko, ale na druhou stranu je jasný zájem Valve, aby celý RMR cyklus už proběhl na jedné verzi, která se maximálně očistí o několik chyb a bugů. Co si o načasování myslíte vy?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama