Poslední místo v play off IEM Katowice připadá G2, Heroic jim podlehli i podruhé
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/Press-Gallery-Intel-Extreme-Masters-Cologne-2023-/i-XCTqFGQ/A
Esport CS 2 Článek Poslední místo v play off IEM Katowice připadá G2, Heroic jim podlehli i podruhé

Poslední místo v play off IEM Katowice připadá G2, Heroic jim podlehli i podruhé

Pavla Doušová

Pavla Doušová

7. 2. 2024 21:03

V posledním týdnu se G2 a Heroic utkali dvakrát, z toho dvakrát vítězně odešlo G2. Heroic se po drastických změnách v sestavě zřejmě pořád ještě sbírají, ale dle všeho jsou na dobré cestě zpět na vrchol.

Reklama

Heroic po napínavém sobotním zápasu čekala odveta proti G2 o poslední místo v play-off prvního velkého eventu tohoto roku. Bohužel to ani napodruhé nedopadlo podle představ dánského týmu a oni tak končí už ve skupinové fázi. Nejsou ale jediným z týmu vrchní části HLTV.org žebříčku, stejně nebo hůře dopadli i Vitality a Navi.

První si mapu vybírali právě Heroic, kteří své štěstí zkusili na Vertigu. V první části mapy to byl souboj bolestivě vyrovnaný, oba týmy měly několikakolové výherní série. V druhé polovině se ale štěstí obrátilo na stranu G2, kteří podruhé v tomto zápase získali šest bodů v kuse. Pak chybělo velmi málo do toho, aby mapu vyhráli, což se jim také povedlo.

Naopak G2 se znovu snaží o svou slávu na Nuke z minulého roku, kdy na Nuke vyhráli šestnáctkrát za sebou. V CS2 se jim na Nuke ale zatím nedařilo, až teď získávají svou jistotu zpět. Proto bylo překvapivé, když prvních pět kol vyhráli Heroic, znejistili tím jak fanoušky, tak možná i G2. Ti se ale velmi rychle dali dohromady a zbylých sedm kol prvního poločasu vyhráli. Podobně se G2 dařilo i v druhém poločase této mapy, Heroic se podařilo získat pouze tři body.

Nejlepším hráčem tohoto vcelku krátkého zápasu byl Nikola “NiKo” Kovač se 40 zabitími a průměrným způsobeným poškozením 92.1 bodu za kolo.

Jak je již výše zmíněno, pro Heroic tento zápas znamenal konec na IEM Katowice 2024, o víkendu se tak na pódium před hlavně polským publikem nedostanou. Naopak G2 mají již druhý rok v kuse šanci na výhru tohoto eventu. Jejich prvním utkáním v play-off je zápas proti FaZe v pátek 9.2. v 16:15. Sledovat celý event můžete na 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama