HEROIC si s Complexity poradili ve dvou mapách, evropské mužstvo dominovalo
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex.com
Esport CS 2 Článek HEROIC si s Complexity poradili ve dvou mapách, evropské mužstvo dominovalo

HEROIC si s Complexity poradili ve dvou mapách, evropské mužstvo dominovalo

Pavla Doušová

Pavla Doušová

Platformy Windows PC

I přesto, že HEROIC hráli proti americkému mužstvu se záskokem v podobě kouče, ukázali skvělé výkony proti americkým Complexity, kterým se tentokrát bohužel nedařilo.

Reklama

BLAST Premier Fall Groups 2024 jsou v plném proudu a svůj první zápas odehráli i Complexity a HEROIC. Jedinou změnou, která v poslední době v týmech nastala byl příchod ruského Abdula “degster” Gasanova do HEROIC. V květnu tohoto roku přišel z OG, kde předtím strávil necelé dva roky.

Naposledy proti sobě týmy stály na začátku května na ESL Pro League Season 19, kde se skórem 2-1 vítězně odešlo mužstvo Complexity. V té době HEROIC ještě ve svých řadách neměli degstera, místo něj hrál dánsky Nico “nicodooz” Tamjidi.

Tentokrát jako první vybírali HEROIC, kteří si vzali jednu ze svých oblíbených map, Ancient. První polovina byla naprosto vyrovnaná, co se bodů týče, oba týmy předváděly skvělé výkony. V druhé části se ale zřejmě HEROIC lépe rozehráli, protože krom prvních dvou kol vyhráli všechna a chyběla jim tak pouze jedna mapa do vítězství.

Tou bylo Vertigo, které si vybrali Complexity. V prvním poločase dominovali HEROIC se skórem 9-4, v druhém to ale kompletně otočili Complexity a se skórem 12-12 se muselo přejít do přesčasu. V tom se, stejně jako v první polovině, více dařilo Heroic, díky čemuž zápas vyhráli.

Nejlepším hráčem se stal René “TeSeS” Madsen s 46 zabitími a průměrným poškozením 95,5 bodu za kolo.

Nevypadává ani jeden tým, Heroic se zítra utkají se Spirit ve 12:00 a Complexity o dvě a půl hodiny později čekají OG.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama