Zima se vzdaluje. Frostpunk 2 vyjde na podzim
i Zdroj: 11 bit studios
Gaming Frostpunk 2 Článek Zima se vzdaluje. Frostpunk 2 vyjde na podzim

Zima se vzdaluje. Frostpunk 2 vyjde na podzim

Monika Kočicová

Monika Kočicová

28. 6. 2024 11:30

Vývojáři posouvají datum vydání survival strategie Frostpunk 2 o pár měsíců. Na základě zpětné vazby z beta verze chtějí zapracovat na některých prvcích.

Reklama

Boj o přežití v mrazivých, nehostinných podmínkách bude později. Tvůrci z 11 bit studios v novém příspěvku na sociální síti X oznámili, že očekávané vydání survival strategie Frostpunk 2 posunuli na 20. září letošního roku. Původně měla hra vyjít na PC, Xbox Series a PlayStation 5 již koncem července.

Frostpunk 2 čeština ke stažení zdarma
i Zdroj: 11 Bit Studios

Frostpunk 2 čeština ke stažení zdarma

Čeština do Frostpunk 2 je ve výrobě. Pokračování úspěšné strategie hrané v reálném čase má stanovené datum vydání na 25.…

29. 5. 2024 18:00

Důvodem jsou prvky, které chtějí ještě vylepšit po reakcích z beta verze. Kromě toho údajně ještě nestihli do hry přidat vše.

„Věříme, že dodatečné funkce si zasloužíte mít od prvního dne vydání, nikoliv až přidáním po prvním patchi,“ napsali vývojáři.

V příspěvku na Steamu pak upřesnili, že se jedná o klíčové změny v hratelnosti, které se týkají teploty, správy pracovní síly, mechanik protestů a dokonce i nového zdroje. Chtějí taky vylepšit uživatelské rozhraní.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama