FaZe chybí jedna výhra do play-off IEM Cologne, půjdou si opět pro trofej?
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/PRESS-GALLERY-Intel-Extreme-Masters-Katowice-2024-CSGO-/i-GZscgtH/A
Esport CS 2 Článek FaZe chybí jedna výhra do play-off IEM Cologne, půjdou si opět pro trofej?

FaZe chybí jedna výhra do play-off IEM Cologne, půjdou si opět pro trofej?

Michael Douša

Michael Douša

FaZe Clan po dominantním začátku éry Counter-Striku 2 přešli na poněkud nenápadnější notu. Je jejich nešťastná šňůra od EPL konečně u konce?

Reklama

Mužstvo Finna “karrigan” Andersena se potýká s nemálo problémy. Legendární kouč Filip “NEO” Kubski sám poznamenal, že spousta lidí přestala v tým věřit, ovšem jejich první zápas na IEM Cologne dává sestavě opět vítr do plachet. S mixovanou sestavou Team Liquid si poradili za dvě napínavé, ale přesto standardně dlouhé mapy, čímž se posouvají blíže k postupu do play-off. Rozhodně ale není hotovo. 

Aby si zajistili hladký průchod skupinou, musí ještě vyhrát bezprostředně následující zápas, kde se utkají s jedním z dvojice FURIA/Vitality. Zatímco první jmenovaní by neměli být příliš velkým soustem, pokud na to dojde, Vitality jsou silným soupeřem a na Mathieu “ZywOo” Herbauta je ve skupinách vždy spoleh.

Ninjas in Pyjamas rozdrtili FaZe na dvou mapách, souboj byl ale těsný!
i Zdroj: Photo Credits: Rostislav Douša, grunex.com

Ninjas in Pyjamas rozdrtili FaZe na dvou mapách, souboj byl ale těsný!

BLAST Premier Fall Groups 2024 je v plném proudu a každý se snaží ze všech sil dobojovat tam, kam jen může. To platilo i pro…

Karrigan však před zápasem proti Liquid zmínil, že se pokusil změnit styl týmové hry, což vypadá, že rozhodně pomohlo. Estonská hvězda Robin “ropz” Kool, který od příchodu Davida “frozen” Čerňanského poněkud strádal, si proti Liquid vystřílel solidní rating 1,12, což samozřejmě není na úrovni Danila “donk” Kryškovce, určitě je na tom ale lépe, než to bylo doposud. 

FaZe mají letos šanci opět ukázat, co v nich vězí - IEM Cologne vyhráli už dva roky zpátky, kdy po covidových letech předvedli neuvěřitelně dominantní sezonu, kdy si připsali vítězství na IEM Katowice, IEM Cologne i Major turnaji. Bude konec roku 2024 stejně silný pro FaZe jako konec roku 2023? Fanoušci mohou jedině doufat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama