Ninjas in Pyjamas rozdrtili FaZe na dvou mapách, souboj byl ale těsný!
i Zdroj: Photo Credits: Rostislav Douša, grunex.com
Esport CS 2 Článek Ninjas in Pyjamas rozdrtili FaZe na dvou mapách, souboj byl ale těsný!

Ninjas in Pyjamas rozdrtili FaZe na dvou mapách, souboj byl ale těsný!

Pavla Doušová

Pavla Doušová

Platformy Windows PC

BLAST Premier Fall Groups 2024 je v plném proudu a každý se snaží ze všech sil dobojovat tam, kam jen může. To platilo i pro FaZe, kterým se ale tentokrát moc nedařilo.

Reklama

Několikanásobní šampioni na všemožných turnajích FaZe se ve finále spodního pavouka utkali s Ninjas in Pyjamas, švédským týmem, který v poslední době nenachází velkého úspěchu na celosvětové scéně. Přes všechna očekávání skončilo jejich utkání ve prospěch právě švédského mužstva.

Ve FaZe se v poslední době neděly žádné změny, poslední byla na začátku letošního roku, kdy se k nim přidal slovenský David “frozen” Čerňanský. NIP měli poslední změnu před dvěma měsíci, kdy se k nim přidal Isak “isak” Fahlén.

Utkání bylo těsné od začátku do konce. Jako první vybírali Ninjas in Pyjamas, kteří zvolili Ancient. V poslední době je to nejúspěšnější mapou obou týmů. Byl to také jeden z nejvyrovnanějších zápasů, kdy se probojovali až do přesčasu. V tom nakonec, se skórem 16-14 zvítězili Ninjas in Pyjamas.

FaZe zvolili Inferno, druhou nejúspěšnější mapu, znovu ale pro oba týmy. První poločas byl znovu vyrovnaný úplně přesně 6-6. Až v druhé polovině se rozhodlo, když FaZe o bod utekl přesčas a s ním i šance na výhru.

Nejlepším zabijákem byl ukrajinský Artem “r1nkle” Moroz z řad NIP s 50 zabitími. Největší poškození ale způsobovala slovenská hvězda David “frozen” Čerňanský s průměrným poškozením 95,4 za kolo.

Pro FaZe tato prohra bohužel znamenala konec na BLAST Premier Fall Groups 2024 a je to poprvé po čtyřech letech, co jdou do BLAST Premier Fall Showdown, kde budou bojovat o místo na Fall Final. Naopak Ninjas in Pyjamas čeká v sobotu od 17:00 odveta proti G2.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama