Koho by pro svůj CS2 tým vybral pilot F1? Některá jména překvapí
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex
Esport CS 2 Článek Koho by pro svůj CS2 tým vybral pilot F1? Některá jména překvapí

Koho by pro svůj CS2 tým vybral pilot F1? Některá jména překvapí

Michael Douša

Michael Douša

Platformy Windows PC

Vášeň pro světoznámou střílečku Counter-Strike je takřka univerzální. Přesahuje hranice států, jazyky i povolání hráčů a fanoušků. Mezi ně totiž patří i třeba současný pilot Formule 1.

Reklama

Formule 1 je královnou veškerého motorsportu, na tom se shodne snad většina obyvatel planety. Každý rok se pouhých 20 vrcholových sportovců pokusí dobýt tenhle sport a zapsat se do historie automobilismu nesmazatelným způsobem, ať už vítězstvím na Grand Prix nebo rovnou celého šampionátu. No a Counter-Strike? V očích mnohých je to zase královna FPS her.

Kombinace je tedy nasnadě. Současný pilot F1 ze stáje Kick Sauber - dříve fungující pod názvy Alfa Romeo či BMW Sauber, jejíž historie v F1 sahá až do devadesátých let - nyní ve videu na čínské platformě Douyin ukázal nejen svůj CS2 inventář, ale také poodhalil, z kterých jmen by složil svůj dream team. 

Jak původ platformy napovídá, jedná se o Čou Kuanjua (anglicky transliterováno jako Zhou Guanyu), pětadvacetiletého talenta, který v F1 závodí již třetím rokem. Kdo by tedy reprezentoval tým Kuanju Čou?

Zhou, F1
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex
Zhou, F1

Jako kapitána by si vybral Caspera “cadiaN” Møllera, přičemž zbytek týmu tvoří z většiny bývalí a současní reprezentanti týmu G2. Asi nejlepší současný AWPer Ilja “m0NESY” Osipov samozřejmě nemůže chybět a jeho mentor Nikola “NiKo” Kovač také ne. Poslední dva hráči v současnosti reprezentují tým Liquid, a to hvězdní Russel “Twistzz” Van Dulken a Australan Justin “jks” Savage.

Vzhledem k tomu, že Čouův plat na rok 2024 je v základu podle nejrůznějších zdrojů dělá asi 2 miliony dolarů, tedy v přepočtu více než 50 milionů korun, dočkáme se brzy CS2 týmu pod taktovkou čínského jezdce?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama