Dechberoucí Eriksholm slibuje tajemný děj z počátku 20. století
i Zdroj: River End Games
Gaming Eriksholm Článek Dechberoucí Eriksholm slibuje tajemný děj z počátku 20. století

Dechberoucí Eriksholm slibuje tajemný děj z počátku 20. století

Monika Kočicová

Monika Kočicová

9. 6. 2024 20:45

V izometrické akční adventuře Eriksholm: The Stolen Dream budou hráči pátrat po ztraceném bratrovi. Hra je příběhově založená a vsadila i na prvky plížení. Titul bude dostupný pro PC i konzolové hráče.

Reklama

Během akce Future Games Show došlo k odhalení izometrické novinky Eriksholm: The Stolen Dream. Hra má vyjít v příštím roce na PC, Xbox Series a PlayStation 5.

Všechny novinky z úvodní konference Summer Game Fest
i Zdroj: Summer Game Fest

Všechny novinky z úvodní konference Summer Game Fest

Novinky z prostředí Kingdom Come: Deliverance 2, nová Civilizace či rozšíření pro Alan Wake 2. To vše nabídla úvodní…

7. 6. 2024 19:44

Tvůrci ze studia River End Games chtějí nabídnout akci, při které bude důležité i plížení pro přechytračení nepřátel. Tomu může pomoci i ovlivnitelné prostředí. Rovněž bude možné přepínat mezi postavami s originálními schopnostmi. Hráče čeká i řešení puzzlů a logických hádanek.

Vývojáři chtějí odvyprávět silný příběh odehrávající se v roce 1900 ve skandinávském městě Eriksholm. Hlavní hrdinka Hanna pátrá po ztraceném bratrovi Hermanovi, přitom odkrývá různá tajemství. Jenže během hledání sourozence spustí řadu katastrofických událostí ovlivněných nemyslitelnou silou. Lze tak očekávat i mysteriózní prvky.

Hra na první pohled zaujme dechberoucím grafickým zpracováním. To platí pro herní pohled z ptačí perspektivy, i filmečky, při kterých lze zblízka pozorovat postavy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama