Na Epicu je možné získat dvě hry zdarma
i Zdroj: Saber Interactive
Hry zdarma Článek Na Epicu je možné získat dvě hry zdarma

Na Epicu je možné získat dvě hry zdarma

Josef Ventrča

Josef Ventrča

14. 6. 2024 10:37

Na Epic Games Store je možné získat dvě hry. Hráče může překvapit, že jednou z nich je strategie, která je od počátku free to play.

Reklama

Rozdávání videoher na Epic Games Store pokračuje dalším týdnem. Tentokrát mohou uživatelé až do 20. června bezplatně získat závodní arkádovku Redout 2. 

Spolu s ní pak lze aktivovat strategii Idle Champions of the Forgotten Realms, která je inspirovaná pravidly Dungeons & Dragons. Zarážející však je, že se jedná o titul, který je možné hrát zdarma kdykoliv. Hráči však navíc získají herní bonusy.

Redout 2 je o rychlosti. Podle slov vývojářů má titul vzdát hold klasickým arkádovým závodním hrám. Proto jsou tratě v dystopickém sci-fi světě šílené. Jedinou taktikou hráčů v upravitelných rychlostních kluzácích tak je být rychlejší než soupeř. Závodit je možné v režimu pro jednoho i více hráčů, nechybí zde kariéra i kompetitivní mód. 

Hra získala velmi slušné hodnocení. Na Metacriticu má v průměru od kritiků 78 bodů, a od hráčů 6,8 bodu.

Česká liga ve FIFA 25 v nedohlednu. Nikdo nás neoslovil, zní z LFA
i Zdroj: Electronic Arts

Česká liga ve FIFA 25 v nedohlednu. Nikdo nás neoslovil, zní z LFA

FIFA 25 by mohla vyjít pod vydavatelstvím 2K včetně české ligy. Jmenovat by se mohla FIFA 2K25 po vzoru obdobných titulů.…

12. 6. 2024 15:30

Idle Champions of the Forgotten Realms je čtyři roky stará strategie, ve které se děj točí kolem postav z univerza Dungeons & Dragons. Tudíž i proto je hra koncipovaná tak, aby nabídla nějaké dobrodružství. Titul je běžně free to play, a proto aktivací na Epic Games Store uživatelé navíc získají několik bonusových předmětů, jako například exkluzivní skiny, bedny se zlaťáky a lepšími kartami zajišťujícími zisk předmětů a tak dále.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama