Máte rádi sladké? Pak zdarma nabízená hra na Epicu je pro vás
i Zdroj: The Quantum Astrophysicists Guild
Hry zdarma Článek Máte rádi sladké? Pak zdarma nabízená hra na Epicu je pro vás

Máte rádi sladké? Pak zdarma nabízená hra na Epicu je pro vás

Josef Ventrča

Josef Ventrča

21. 6. 2024 17:00

Neobvyklou logickou hru se spoustou sladkostí je možné následující týden získat na Epic Games Store.

Reklama

Minulý měsíc Epic Games Store rozdával větší tituly, a tak bylo možné očekávat, že poté přijde útlum. V červnu se v bezplatné nabídce objevují převážně nezávislé hry, a to platí i pro následujících sedm dní. Uživatelé mohou zdarma získat Freshly Frosted.

EA Sports FC 24 bude součástí Game Passu
i Zdroj: EA

EA Sports FC 24 bude součástí Game Passu

Xbox představil další vlnu her, která v červnu rozšíří nabídku předplatného Game Pass pro Xbox a PC. Nejzvučnějším jménem je…

19. 6. 2024 10:30

Jedná se o logickou hříčku, ve které hráči řeší 144 jedinečných puzzlů. Budou si však muset dávat pozor, aby je přitom nehonila mlsná. Smyslem je totiž tvořit jakoby továrny na sladké potraviny, jako jsou donuty, linecké a další dobroty.

Hra má mnoho různých mechanik, mezi které patří rozdělovače, tlačenky, fúze, klonování, teleporty a další vychytávky. Díky tomu lze vytvářet ve výrobních linkách například plněné a posypané donuty nebo javorové tyčinky. Taky lze využít různé formy, díky čemuž vzniknou ve tvaru srdcí, dýně a podobně.

Ačkoliv zápletka celého hraní zní jednoduše, má své kouzlo a kvality. To se projevilo i na hodnocení. Podle Metacriticu si titul totiž v průměru odnesl 85 bodů od kritiků. Na Steamu má pak od uživatelů velmi kladné recenze a výborných 98 procent.

Spolu se hrou Freshly Frosted je možné získat i speciální bonus do free to play titulu Rumble Club. Ten obsahuje speciální emoty, tisíc goldů a dvě stě gemů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama