EA Sports FC 24 bude součástí Game Passu
i Zdroj: EA
Hry zdarma Článek EA Sports FC 24 bude součástí Game Passu

EA Sports FC 24 bude součástí Game Passu

Josef Ventrča

Josef Ventrča

19. 6. 2024 10:30

Xbox představil další vlnu her, která v červnu rozšíří nabídku předplatného Game Pass pro Xbox a PC. Nejzvučnějším jménem je EA Sports FC 24 s nově přidaným režimem letošního Mistrovství Evropy ve fotbale. Do služby zamířila i aktuální povedená novinka Still Wakes the Deep.

Reklama

V červnu pokračuje rozšiřování bohaté nabídky videoher v rámci předplatného Game Pass pro Xbox a PC. Xbox představil tituly v druhé vlně v příspěvku na svém blogu.

Monster Hunter a Football Manager rozšíří katalog PS Plus
i Zdroj: Capcom

Monster Hunter a Football Manager rozšíří katalog PS Plus

Další zajímavé hry se objeví v nabídce PlayStation Plus katalogu. Hlavními taháky jsou Monster Hunter Rise a loňský ročník…

14. 6. 2024 11:00

Nejzajímavějším přírůstkem je rozhodně fotbalový simulátor EA Sports FC 24, tedy nástupce série FIFA od Electronic Arts. V rámci něj si fotbaloví příznivci mohou zahrát i letošní EURO, a třeba dovést českou reprezentaci k zisku poháru.

Za pozornost stojí i Robin Hood - Sherwood Builders. Nezávislé akční RPG vypráví příběh známého zbojníka. Hráči na Steamu jej již po únorovém vydání převážně kladně hodnotili. Fanoušky sandboxů a simulátorů života pak zaujme My Time at Sandrock.

Do Game Passu v červnu přibudou:

  • 19. června: My Time at Sandrock
  • 20. června: Keplerth
  • 25. června: EA Sports FC 24
  • 26. června: SteamWorld Dig, SteamWorld Dig 2
  • 27. června: Robin Hood - Sherwood Builders

A již nyní je v rámci Xbox i PC Game Passu dostupná hororová adventura z pohledu první osoby Still Wakes the Deep. Děj se odehrává po katastrofě na ropné plošině, a atmosféra je opravdu děsivá. Hra si v hodnocení taky nevede špatně, a od kritiku má podle Metacriticu v průměru 74 bodů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama