CadiaN vs. Stabbi? 1:1, Liquid si zahrají o CCT titul
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex
Esport CS 2 Článek CadiaN vs. Stabbi? 1:1, Liquid si zahrají o CCT titul

CadiaN vs. Stabbi? 1:1, Liquid si zahrají o CCT titul

Michael Douša

Michael Douša

23. 5. 2024 11:45

Ačkoliv Liquid mířili na tituly o mnoho dříve a měly by to být tituly mnohem prestižnější, je třeba přijmout každé vítězství. Zvlášť, když organizace přemýšlí o nahrazení kapitána.

Reklama

Když se proti sobě postavili Liquid a Astralis poprvé na ESL Pro League Season 19, hovořili jsme o tom, že se poprvé setkají Casper “cadiaN” Moller a Martina “stavn” Lunda s Jacobem “jabbi” Nygaardem. Posledním dvěma jmenovaným se souhrně přezdívá “stabbi" v narážce na pomyslnou dýku, kterou cadiaNovi vrazili do zad ještě v dobách Heroic.

Tyhle časy jsou ale dávno pryč a každý z nich již je nyní v nových týmech - zatímco cadiaN nově vede severoamerické Liquid, stabbi se přesunuli do Astralis. Na EPL padla výhra na stranu dánské sestavy, v odvetném zápase ovšem byl míč na poli Liquid.

Ačkoliv cadiaN se umístil i se svým AWP na posledním místě tabulky, Liquid si zajistili vítězství a postup do finále CCT Global Finals. Vděčí za to především kanadskému duu Russela “Twistzz” Van Dulkena a Keitha “NAF” Markovice, kteří na serveru vládli pevnou rukou. Twistzz si přihrál rating 1,55 a NAF zase 1,34 - nejlepší dva ratingy za celý zápas. A to ani nemluvíme o parádním Twistzzově esu:

Nyní ale čeká poslední výzva pro Liquid, a to finále proti Eternal Fire. Ti mají za sebou trochu slabší oponenty - BetBoom, GamerLegion či PARIVISION, takže Liquid jsou jasnými favority. Podaří se jim ale dotáhnout tuhle štreku až do konce? To se dozvíme už dnes v 15:30!

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama