Black Myth: Wukong obdrží dvě DLC. Dočkáme se i pokračování, tvrdí leaker
i Zdroj: Game Science
Gaming Wukong Článek Black Myth: Wukong obdrží dvě DLC. Dočkáme se i pokračování, tvrdí leaker

Black Myth: Wukong obdrží dvě DLC. Dočkáme se i pokračování, tvrdí leaker

Matouš Sychra

Matouš Sychra

Platformy PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Black Myth: Wukong válcuje prodeje i odehrané hodiny. Nový únik naznačuje, že bychom se mohli dočkat až dvou DLC.

Reklama

Black Myth: Wukong je nejhranější single-player hra historie. Zažil raketový start a nadšené ohlasy. Nyní se vynořila informace, že bychom se mohli dočkat až dvou DLC. Známý leaker s přezdívkou Lunatic Ignus to prohlásil na svém X profilu. Také tvrdí, že hra měla mít původně 12 kapitol místo současných 6 a je tedy pravděpodobné, že rozšíření by se mohlo zaměřit právě na tyto chybějící kapitoly. 

Lunatic Ignus neprozradil žádné konkrétní datum ani časové okno pro vydání rozšíření, prozradil ovšem ještě jednu velmi zajímavou informaci. Black Myth: Wukong je pouze první hra z připravované série akčních RPG zaměřených na čínskou mytologii. Podle něj druhý projekt v současnosti nese pracovní název Back Myth: Jiang Ziya. 

Hra by měla podobně jako Wukong stavět na klasickém literárním díle. V tomto případě by se mělo jednat o knihu Investiture of the Gods (Investitura bohů), kde právě Jiang Ziya hraje důležitou roli. Samotné studio se k tomuto ovšem nijak nevyjádřilo a jedná se tedy pouze o spekulace. 

Game Science v současné době stále pracuje na Xbox verzi Wukonga, která byla odložena na neurčito z nespecifikovaného důvodu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama