Zářijová nabídka PS Plus nabídne úplně novou hru ze světa Harryho Pottera
i Zdroj: Warner Bros. Interactive Entertainment
Gaming HP: Quidditch Článek Zářijová nabídka PS Plus nabídne úplně novou hru ze světa Harryho Pottera

Zářijová nabídka PS Plus nabídne úplně novou hru ze světa Harryho Pottera

Václav Brixí

Václav Brixí

Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

V zářijové nabídce her pro předplatitele PS Plus bude v den vydání k dispozici nový simulátor Famfrpálu, Quidditch Champions. Doplní jej baseball a povedená hororovka.

Reklama

Léto pomalu končí a září klepe na dveře. A společně s ním i nový balíček her pro předplatitele služby PlayStation Plus. Kromě oceňované hororové adventury dorazí i sportovní simulátor baseballu. Hlavním lákadlem je však zbrusu nový titul, který mezi hráče doslova přiletí právě 3. září. Hra Quidditch Champions, ve které si hráči vyzkouší, jaké je to hrát kouzelnický sport Famfrpál, totiž bude v den svého vydání součástí nabídky PS Plus. Pro příznivce klasických sportů je v balíčku simulátor baseballu a pro odpůrce sportovních aktivit naopak děsivá hororovka.

Harry Potter Qudditch Champions
i Zdroj: Warner Bros. Interactive Entertainment
Harry Potter Qudditch Champions

Quidditch Champions

Je to konečně tu. Ideální příležitost pro fanoušky Harryho Pottera i neobvyklých sportů. Po dlouhém čekání si konečně mohou vyzkoušet jaké to je zúčastnit se Famfrpálového turnaje. Ve hře si budete moci vytvořit vlastní charakter, nebo hrát za ikonické postavy známé z knižní a filmové série. Následně se budete moci zapojovat do zápasů a to na pozici střelce, brankáře, odrážeče i chytače. Každý z nich bude mít svoje vlastní dovednosti a úkoly, které bude muset v průrběhu zápasu plnit. Nutná bude i dávka týmové spolupráce, která je nezbytnou součástí při cestě za vítězstvím. Do online zápasů se budete moci připojit s přáteli nebo pomocí matchmakingu. K dispozici by měl být i příběhový kampaňový mód, který vás provede legendárními lokacemi. Od Weasleyovic dvorku až po Světový šampionát.

MLB The Show 24
i Zdroj: Sony Interactive Entertainment, MLB Advanced Media
MLB The Show 24

MLB The Show 24

Na své si přijdou i hráči, kteří upřednostňují reálně existující sporty. Ve sportovním simulátoru MLB The Show 24 se vydáte na cestu na vrchol nejlepší baseballové ligy světa. Titul nabízí vše, na co jsme u tohoto typu her zvyklí. Online i lokální kompetitivní zápasy, režim kariéry i možnost stát se manažerem týmu.

Little Nightmares II
i Zdroj: Bandai Namco Games
Little Nightmares II

Little Nightmares II

Pro ty, kteří neholdují kouzelnickým ani reálným sportům, doplňuje nabídku hororová adventura Little Nightmares II. Pokračování oceňovaného děsivého napětí od studia Tarsier je temnější a hrůzostrašnější, než kdy předtím. V roli malého chlapce jménem Mono se vydáte na výpravu za odhalením všech tajemství, která ukrývá zlověstná signální věž. Nebude na to však úplně sami. Společnost vám bude dělat malá dívenka jménem Six, která je zároveň hlavní protagonistkou prvního dílu. Po cestě do věže na vás budou čekat hrůzu nahánějící nepřátelé, potemnělé lokace, ale i záludné hádanky. Tak co, budete mít kuráž se na tuhle cestu vydat?

Všechny hry budou dostupné od 3. září 2024 pro předplatitele jakéhokoliv členství PS Plus.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama