Sony ukázalo srpnové hry zdarma v PlayStation Plus
i Zdroj: TT Games
Hry zdarma Článek Sony ukázalo srpnové hry zdarma v PlayStation Plus

Sony ukázalo srpnové hry zdarma v PlayStation Plus

Josef Ventrča

Josef Ventrča

Předplatitelé služby PlayStation Plus v srpnu získají tři rozmanité hry. Potěší zejména fanoušky Star Wars, Lega a hororovek.

Reklama

Srpnové hry zdarma v rámci předplatné služby PlayStation Plus nabídnou rozmanité zážitky. Uživatelé zažijí dobrodružství v předaleké galaxii v titulu Lego Star Wars: The Skywalker Saga, mnoho chvil napětí v hororovce Five Nights at Freddy's: Security Breach a taky napětí v temné fantasy Ender Lilies: Quietus of the Knights.

Sony odhalilo červencové rozšíření katalogu her PlayStation Plus
i Zdroj: Arc Games

Sony odhalilo červencové rozšíření katalogu her PlayStation Plus

V červenci přibydou pro předplatitele vyšších verzí služby PlayStation Plus další zajímavé tituly. Mezi nimi například bude…

Lego Star Wars: The Skywalker Saga je rozhodně největším tahákem v nabídce. Hráči díky ní mohou prožít epické události ze všech devíti filmů ságy George Lucase, s dávkou vtipu typického pro interaktivní tvorbu známé dánské firmy na výrobu hraček. Dějem je navíc možné procházet za různé postavy, které si lze odemknout splněním určitých požadavků. Hra navíc nabízí i kooperativní režim.

Ve Five Nights at Freddy's: Security Breach hráči čelí vražedným plyšákům. Série je známá četnými lekačkami, takže je nutné zvládat stresové situace. Titul má však tajemný děj, který postupně odkrýváte v roli chlapce snažícího se přežít uvěznění v hrůzostrašném komplexu.

Poslední přidanou hrou je Ender Lilies: Quietus of the Knights. Jedná se o temné akční 2D fantasy RPG, ve kterém prozkoumáváte děsivý, ale zároveň krásný Land's End. Svět se hemží těmi nejnáročnějšími bossy, které lze porazit a proměnit ve spojence. Vaším úkolem je rozluštit tajemství tohoto království, když na svou stranu přivedete všechny druhy prokletých rytířů. 

Všechny zmíněné bezplatné tituly mohou získat předplatitelé verzi Essential, Extra i Premium. Do knihovny je bude možné přidat od 6. srpna. Do té doby lze aktivovat hry z červencové nabídky, jimiž jsou Borderlands 3, NHL 24 a Among Us.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama