zacina-nova-era-grunexu
Esport Článek Začíná nová éra Grunexu

Začíná nová éra Grunexu

Martin Liberský

Martin Liberský

2. 11. 2015 00:27

Herní portál Grunex.com představuje nové logo a po měsících vývoje spouští nový web.

Reklama

Herní portál Grunex.com spouští po měsících vývoje nový web. Podívejte se, jaké novinky přináší návštěvníkům. Ať už máte rádi turnaje, livestreamy, youtubery nebo obecně nové hry, každý si přijde na své!

Nejdříve stručný pohled do historie.

Herní portál Grunex.com poprvé spatřil světlo světa v květnu 2009. Asi málokdo z dnešních návštěvníků si bude pamatovat jeho tehdejší podobu, která vydržela jen několik měsíců. Po velkém turnaji World Gamemaster Tournament na posledním veletrhu Digitex jsme v prosinci 2009 spustili nový web, resp. druhou verzi Grunexu, která vydržela až doteď.

Začíná nová éra Grunexu

Nový web, nové logo, nové možnosti

Po necelých šesti letech provozu starého webu, spouštíme 2. listopadu 2015 web nový, včetně nového loga! Třetí verze GRUNEX webu je tou nejpropracovanější. Pro Grunex a celý Grunex tým je to velký historický milník a pro návštěvníky přináší nový web mnoho novinek! Všechny nevýhody starého webu jsme sepsali a ponaučili jsme se z nich při vývoji nového webu. Ale hlavně - přidali jsme řadu novinek na základě přání hráčů.

Grunex tým pracoval usilovně několik měsíců na novém webu, který dnes hrdě představujeme. Jaké jsou hlavní výhody nového Grunexu? Vezmeme to po částech:

  • velmi rychlá a snadná registrace a přihlášení i přes sociální sítě
  • jednoduchý, přehledný a funkční design
  • přehledný a snadno dohledatelný obsah
  • kompletně nový a intuitivní turnajový systém
  • bohatý profil uživatele
  • sami uživatelé se mohou podílet na tvorbě obsahu na Grunexu, mohou sami napsat článek, přidat video, založit turnaj atd.
  • zcela nové sekce pro sledování Livestreamů a YouTube videí

Podrobnější přehled novinek, které web přináší, přineseme ve speciálním článkovém seriálu. Pokud jste nedočkaví, prozkoumávejte Grunex jak je libo.

Začíná nová éra Grunexu

Najdete-li na webu chybu a budete první, odměníme vás

Aktuální verze webu je stále v beta fázi, a tak vás požádáme o laskavost - pokud během surfování na Grunexu naleznete jakoukoli relevantní chybu, napište nám o ni prosím. Použijte k tomu speciální funkci přímo na profilu uživatele:

Začíná nová éra Grunexu

Pokud budete první, kdo tuto relevantní chybu ohlásí, pošleme vám jako poděkování za nahlášený bug počítačovou hru Sniper Elite III nebo Call of Duty: Ghosts.

Nové Grunex logo můžeš mít doma i ty!

Abychom novou éru Grunexu výrazně oddělili, přinášíme také zcela nové logo, které je v našich tradičních zeleno-modrých barvách. Samolepku s novým Grunex logem pošleme zdarma prvním STO Grunex fanouškům, kteří budou sdílet tento článek!

  1. Sdílej tento článek pomocí tlačítka "Sdílet na Facebooku"
  2. Pošli nám link na svůj sdílící status (pokud máš veřejný profil) nebo printscreen sdílení ze svého FB profilu a svou kompletní poštovní adresu (Jméno, Příjmení, Ulice a č.p., Město, PSČ) na mail chcisamolepku@grunex.com a do předmětu uveď své příjmení
  3. Pak už jen čekej zda si byl mězi prvními 100 fanoušky.

Samolepky odešleme po BenQ Grunex Challenge 2015, která se koná 13. - 15. 11. 2015. Těšte se už brzy na sérii článků, který vám postupně představí všechny novinky!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama