Vývojáři Warhammer 40,000: Space Marine 2 odhalili plány s obsahem
i Zdroj: Focus Entertainment
Gaming W40k: SM2 Článek Vývojáři Warhammer 40,000: Space Marine 2 odhalili plány s obsahem

Vývojáři Warhammer 40,000: Space Marine 2 odhalili plány s obsahem

Josef Ventrča

Josef Ventrča

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Prostřednictvím zveřejněného obsahového plánu mohou fanoušci Warhammer 40,000: Space Marine 2 zjistit, co je čeká po vydání hry během letošního i příštího roku.

Reklama

Společnost Saber Interactive zveřejnila obsahový plán po vydání hry Warhammer 40,000: Space Marine 2, do jejíhož vydání zbývají zhruba dva týdny. Konkrétně se do bojů za císaře pustí majitelé počítačů a konzolí PlayStation 5 a Xbox Series už 9. září. Jelikož se však jedná o kooperativní střílečku s živou službou, tvůrci odhalili, na co se fanoušci mohou těšit.

Streamer ve World of Warcraft vyexpil za pouhý den rekordní počet postav
i Zdroj: Blizzard Entertainment

Streamer ve World of Warcraft vyexpil za pouhý den rekordní počet postav

Téměř dvě desítky postav na nejvyšším levelu zaznamenal jeden z hráčů World of Warcraft: The War Within. Stačil mu k tomu…

V první sezoně dostanou podporu ultraširokého rozlišení obrazu, soukromé lobby pro PvE a bojovou arénu pro všechny hráče. Druhá sezona začne letos o trochu později a nabídne nové PvE mise, novou nejvyšší obtížnost, nepřátele i zbraň.

Třetí sezona bude již v příštím roce a má obsahovat další PvE mise, neokoukané nepřátele, prestižní hodnosti a rozšíření bojové arény. Také bude obsahovaz zbrusu nový PvP režim včetně arén. Ve čtvrté sezoně se pak zpřístupní režim Hordy spolu s další várkou nových nepřátel i zbraní. Detaily se však hráči dozví později.

Majitelé verzí se Season Passem navíc získají unikátní kosmetické doplňky v rámci mnohých balíčků pro postavy, zbraně a podobně.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama