Streamer ve World of Warcraft vyexpil za pouhý den rekordní počet postav
i Zdroj: Blizzard Entertainment
Gaming WoW: WW Článek Streamer ve World of Warcraft vyexpil za pouhý den rekordní počet postav

Streamer ve World of Warcraft vyexpil za pouhý den rekordní počet postav

Josef Ventrča

Josef Ventrča

Platformy Windows PC

Téměř dvě desítky postav na nejvyšším levelu zaznamenal jeden z hráčů World of Warcraft: The War Within. Stačil mu k tomu pouze jeden den.

Reklama

Neskutečný výkon předvedl v nejnovějším přírůstku do World of Warcraft hráč s přezdívkou Meeres. V rozšíření The War Within dokázal během prvních 24 hodin po spuštění předběžného přístupu dostat na nejvyšší možnou úroveň – level 80 – neskutečných sedmnáct postav.

World of Warcraft: The War Within je již za dveřmi. Kdy můžete začít hrát?
i Zdroj: Blizzard Entertainment

World of Warcraft: The War Within je již za dveřmi. Kdy můžete začít hrát?

Očekávaná expanze do populárního MMO World of Warcraft je již za dveřmi a my vám přinášíme informace o tom, kdy budete moci…

Podle serveru Game Rant většina uživatelů v prvním dni dosáhla 70. levelu u svých hlavních hrdinů. Horní hranici mělo zdolat jen pár lidí. Meeres se však nespokojil s jednou osmdesátkou a využil své schopnosti k rozšíření portfolia vedlejších postav.

Ve World of Warcraft: The War Within mohou hráči za vylevelování prvních pěti postav na 80. úroveň obdržet pětiprocentní bonus k získávání zkušeností, a to za každou z nich. Nejvyšší možný XP boost dosahuje tedy 25 procent. Přesto, i s ohledem na tuto skutečnost, je sedmnáct postav na nejvyšším levelu působivý výkon.

Game Rant připomněl, že Meeres je známou osobností komunity World of Warcraft, a to nejen kvůli tvorbě obsahu. Byl součástí mnoha světových prvně dokončených raidů a byl v prvním týmu, který porazil posledního bosse v minulém rozšíření Dragonflight. Dokonce se stal prvním uživatelem, který získal legendární obouruční sekeru Fyr'alath.

Rekordní den v The War Within

Během prvních 24 hodin padly i další rekordy. Hráči Monkeylol a Shiekrunner dosáhli 80. úrovně za něco málo přes hodinu. Lidem z guildy Echo, v níž má působit i Meeres, získali nejvyšší level během hodiny a půl.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama