Remaster Star Wars: Bounty Hunter dorazí v létě na PC a konzole
i Zdroj: Aspyr
Gaming Článek Remaster Star Wars: Bounty Hunter dorazí v létě na PC a konzole

Remaster Star Wars: Bounty Hunter dorazí v létě na PC a konzole

Josef Ventrča

Josef Ventrča

28. 6. 2024 13:00

Studio Aspyr vydalo ukázku, ve které potvrdilo datum vydání vylepšené verze střílečky Star Wars: Bounty Hunter. Kultovní titul bude dostupný na všech platformách.

Reklama

Videoherní adaptace příběhu nájemného lovce Jango Fetta byla před více než dvaceti lety svěžím větrem v sérii Star Wars. Letos si ji nostalgicky mohou tehdejší hráči připomenout ve vylepšené verzi. Star Wars: Bounty Hunter totiž vyjde 1. srpna na PC, PlayStation, Nintendo Switch a Xbox.

Známe herní dobu Star Wars Outlaws, možná vás překvapí
i Zdroj: Ubisoft

Známe herní dobu Star Wars Outlaws, možná vás překvapí

Známe herní dobu Star Wars Outlaws. Kreativní ředitel Julian Gerighty promluvil o délce hlavního příběhu i kompletního…

17. 6. 2024 12:00

V právě vydané ukázce je možné vidět uhlazené grafické zpracování, v čemž především remaster spočívá. Kromě toho má podle PlayStation Blogu podporovat funkce ovladače DualSense na PlayStationu 5.

Star Wars: Bounty Hunter vyšla původně v roce 2002 pro PlayStation 2 a Gamecube. Společnost Limited Run Games později vydala limitovanou edici hry pro PlayStation 4.

Pochybnosti u fanoušků

Na letošní verzi pracuje studio Aspyr. U řady fanoušků to však vzbudilo pochybnosti, jelikož stejní tvůrci měli na starosti remaster klasické kolekce Star Wars Battlefront. Ta však podle serveru Insider Gaming získala převážně negativní hodnocení, a to především kvůli mnoha chybám i špatně fungujícím serverům. Ačkoliv vývojáři se později pokusili množství problémů opravit, nepodařilo se jim dát vše do pořádku.

Lidé z Aspyr dříve pracovali také na remaku hry Star Wars: Knights of the Old Republic, ale později od toho upustili. V dubnu však společnost Saber Interactive v rozhovoru pro IGN potvrdila, že předělávka je stále ve vývoji.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama