Známe herní dobu Star Wars Outlaws, možná vás překvapí
i Zdroj: Ubisoft
Gaming Outlaws Článek Známe herní dobu Star Wars Outlaws, možná vás překvapí

Známe herní dobu Star Wars Outlaws, možná vás překvapí

Matouš Sychra

Matouš Sychra

17. 6. 2024 12:00

Známe herní dobu Star Wars Outlaws. Kreativní ředitel Julian Gerighty promluvil o délce hlavního příběhu i kompletního dokončení.

Reklama

Známe herní dobu Star Wars Outlaws. Star Wars Outlaws je jednou z nejočekávanějších her letní sezony. Není se tedy čemu divit, že se postupně po jeho výskytu na Summer Game Festu a Ubisoft Forward dostávají na povrch další zajímavé informace. 

Outlaws je považován a prezentován jako první plně open-world titul ze světa Star Wars. To samo o sobě mohlo nechat fanoušky na pochybách, jak dlouho asi zabere jeho dohrání. Někteří jsou i v obavách, jelikož nová hra vzniká pod hlavičkou Ubisoftu. Kvůli jejich historii zprzněných otevřených světů, například poslední Avatar, jsou obavy možná i na místě. Na druhé straně tohoto spektra můžeme ovšem narazit na obavy z nafouknutého světa vyplněného nezáživným obsahem. Detailním důkazem je tomu Assassin's Creed Valhalla.

Tak jako tak, Star Wars Outlaws obklopuje spoustu obav, ale i očekávání a nadějí. Díky nedávnému vyjádření kreativního ředitele Juliana Gerightyho si ovšem můžeme být jistí, že nepůjde o nafouknutý svět, jelikož herní doba hlavního příběhu zabere 25 až 30 hodin a pro kompletní dokončení hry budete muset obětovat 50 až 60 hodin vašeho času. Což například při porovnání s již zmíněným AC Valhalla, kde jen hlavní příběh měl 60 hodin, vypovídá o tom, že se nikdo nic nesnaží do nekonečna nafukovat.

Star Wars Outlaws vychází 30. srpna na PC, Xbox Series X/S a PlayStation 5.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama