Spirit si podali i Falcons, budou na ně stačit MOUZ?
i Zdroj: Photo Rights: Adela Sznajder, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek Spirit si podali i Falcons, budou na ně stačit MOUZ?

Spirit si podali i Falcons, budou na ně stačit MOUZ?

Pavla Doušová

Pavla Doušová

18. 5. 2024 20:32

Ani v semifinálovém zápase nebyli Spirit poraženi. Nejen donk, ale i jeho spoluhráči se zdají být nezastavitelnými. Najde se někdo, kdo je schopný ruský tým zastavit?

Reklama

Spirit mají na BetBoom Dacha Belgrade 2024 neuvěřitelnou cestu. Neprohráli ani jednu mapu a jsou již na cestě do nedělního finále. Ani saudští Falcons proti nim neobstáli. 

Mužstva proti sobě naposledy stála na IEM Katowice 2024, kde jejich, také semifinálový, zápas dopadl přesně tak stejně, jako ten v Bělehradu. Výhrou Spirit 2-0. IEM Katowice Spirit nakonec také vyhráli, což by se zde mohlo také stát.

Začalo se na Anubisu, který si vybral ruský tým. V první části bylo vše vyrovnané, Falcons rozehráli šestikolovou výherní sérií. Na counter-teroristické straně se ale saudské organizaci nedařilo vůbec, vybojovali si pouhý jeden bod.

Vertigo bylo pro Spirit ještě jasnější a o mnoho rychlejší. Ruský tým v prvním poločase prohrál pouhá dvě za sebou jdoucí kola. Byla to tak spíše ukázka vlastní nadvlády ve hře, než cokoliv jiného.

Nejlepším hráčem utkání výjimečně nebyl Danil “donk” Kryshkovets, nýbrž Dmitry “sh1ro” Sokolov s 31 zabitími a způsobeným poškozením 89.2 bodu za kolo. Sh1ro se do Spirit dostal po svém odchodu z Cloud9 v minulém roce.

Spirit díky této jednoznačné výhře čeká velké finále v Bělehradě proti evropským MOUZ. Utkají se tak mladí talenti z obou týmů. Zvítězí čirá síla donka, nebo se MOUZ svými taktikami ubrání?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama