Silent Hill 2 bude exkluzivní pro PlayStation a PC do příštího roku
i Zdroj: Konami
Gaming Silent Hill 2 Článek Silent Hill 2 bude exkluzivní pro PlayStation a PC do příštího roku

Silent Hill 2 bude exkluzivní pro PlayStation a PC do příštího roku

Josef Ventrča

Josef Ventrča

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5

Tvůrci prozradili dobu, po kterou bude chystaný remake Silent Hill 2 nejprve dostupný pouze pro PlayStation 5 a PC. Zda potom bude i na jiných platformách však neupřesnili.

Reklama

Remake hororového titulu Silent Hill 2 bude minimálně jeden rok exkluzivní pro konzole PlayStation 5 a počítače. Vývojáři to uvedli v nejnovějším traileru, kde napsali, že na jiných platformách má být hra dostupná až od 10. srpna 2025.

God of War Ragnarök na PC čelí negativní kritice
i Zdroj: Sony

God of War Ragnarök na PC čelí negativní kritice

Mnoho hráčů na Steamu si po vydání God of War Ragnarök na počítačích v uživatelských recenzích stěžuje na nutné propojení s…

Server Video Games Chronicle doplnil, že datum však není potvrzením dne, kdy se Silent Hill 2 objeví na Xboxu. Jedná se pouze u upřesnění, jak dlouho potrvá časová exkluzivita. 

Podobné zprávy se podle VGC již dříve objevily v upoutávkách na Final Fantasy 7 Remake, zatímco na PC se po uplynutí tohoto období titul objevil, na Xboxu však stále dostupný není.

Remake Silent Hill 2 vychází 8. října. Nová ukázka dále odhalila, jak hra plánuje využít ovladač DualSense k poskytování haptické odezvy. Na systému PlayStation 5 bude podporovat také 3D zvuk a adaptivní spouštěče.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama