God of War Ragnarök na PC čelí negativní kritice
i Zdroj: Sony
Gaming God of War Ragnarök Článek God of War Ragnarök na PC čelí negativní kritice

God of War Ragnarök na PC čelí negativní kritice

Josef Ventrča

Josef Ventrča

Platformy Windows PC

Mnoho hráčů na Steamu si po vydání God of War Ragnarök na počítačích v uživatelských recenzích stěžuje na nutné propojení s účtem PlayStation Network. Hra kvůli tomu získává negativní hodnocení.

Reklama

Pouhý den po vydání na počítačích se oceňovaný akční titul God of War Ragnarök dostal pod palbu kritiky od nespokojených uživatelů. V tu dobu z celkově dvou tisíc recenzí na Steamu bylo 45 procent negativních. Většina z nich si však nestěžovala na neuspokojivý stav hry, ale na nutnost propojení Steam účtu s PlayStation Network.

Demokracie zvítězila, Sony vrací zpět agresivní změny v Helldivers 2
i Zdroj: Sony

Demokracie zvítězila, Sony vrací zpět agresivní změny v Helldivers 2

Po obří vlně negativních reakcí fanoušků a stažení hry ze Steamu ve více než 170 zemích, kde nebyla dostupná služba PSN, se…

Požadavek společnosti Sony přitom byl jasný již před samotným vydáním hry. Tvůrci ze studia Santa Monica na tuto skutečnost upozorňovali předem, přesto to nezabránilo uživatelům Steamu, aby si stěžovali, a přitom udělili negativní recenzi, čímž svým způsobem Ragnarök čelí review bombingu.

Lidé se však odvolávají na minulé úniky osobních dat uložených u Sony a zdůrazňují, že nechtějí firmě předávat informace o své osobě jen proto, aby mohli hrát jednu z nejlepších her současnosti. Server Game Rant však dodal, že i přes tento argument mnoho z nich nakonec své údaje poskytne, ať už přímo kvůli PlayStation Network účtu, nebo skrz jiné služby či videohry.

Insider Gaming podotkl, že další příčinou nevole k požadavku Sony je i nedostupnost služby PlayStation Network v mnoha zemích světa.  To znamená, že tyto země jsou také odříznuty od možnosti hrát God of War Ragnarok na PC.

Nicméně ani statisíce negativních recenzí na hry od Sony nedonutí společnost, aby od svého požadavku ustoupila. Pro hráče to znamená, že pokud chtějí hrát porty PlayStation titulů, musejí se do jisté míry podvolit. V opačném případě si hry nevyzkouší.

Podobně masivnímu review bombingu ze stejného důvodu čelil počátkem letošního roku i kooperativní akční titul Helldivers 2.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama