Šéf Twitche má feed plný polonahých streamerek ve vířivkách
i Zdroj: Fotobanka Freepik.com (s licencí)
Zajímavosti Článek Šéf Twitche má feed plný polonahých streamerek ve vířivkách

Šéf Twitche má feed plný polonahých streamerek ve vířivkách

Josef Ventrča

Josef Ventrča

19. 6. 2024 15:20

Dan Clancy při představování nové funkce streamovací platformy Twitch.tv ukázal i svůj personalizovaný feed. Diváky pobavilo, že byl plný streamerek ve vířivkách. Šéf platformy přesto světu sdělil, co potřeboval.

Reklama

Generální ředitel Twitche Dan Clancy pravděpodobně ukázal, co rád sleduje na své platformě. Společně se streamerem NateGentile7 měl představit novou funkci Twitche, která podobně jako například TikTok umožní divákům procházet streamy a klipy vertikálně, a také umožňuje streamerům zveřejňovat příběhy stejně jako na Instagramu. Zbrusu novou „fíčuru“ přitom prezentoval na svém osobním profilu.

Nahota i sprosťárny. Připomeňte si nejbizarnější bany CZ/SK streamerů na Twitchi
i Zdroj: Grunex.com

Nahota i sprosťárny. Připomeňte si nejbizarnější bany CZ/SK streamerů na Twitchi

Streamovací platforma Twitch umí rozdávat bany tvůrcům obsahu za kdejakou maličkost. O tom se mohli přesvědčit i přední…

21. 3. 2024 09:00

Na tom by pravděpodobně nebylo nic divného, kdyby personalizovaný feed nebyl plný polonahých streamerek ve vířivkách. Takzvané hot tube streamy zaujaly i pozornost sledujících předváděcího vysílání, načež rovnou posměšně reagovali.

„To je ale nadržený stařík,“ psal během vysílání jeden ze sledujících. Další na to odpověděl, že už chápe, proč za to tvůrkyně nedostávají permanentní zákazy streamování.

Ačkoliv Clancy u lidí sklidil posměch, dál se vážně věnoval tématu nové funkce. Dodal, že důvodem jejího vzniku je přizpůsobení aplikace pro diváky na mobilních zařízeních.

Nastává však otázka, zda propagace na jednom z nejvíce sledovaných typů vysílání na Twitchi nebyla záměrná. Jestli tomu tak bylo, nebo se skutečně jednalo o neuvědomělý omyl, to se již nejspíš nedozvíme.

Server Dexerto upozornil, že od doby, kdy Clancy převzal otěže Twitche, provedla streamovací platforma mnoho rozsáhlých změn a doplňků, od umožnění odvolání streamerů s trvalým zákazem až po kontroverzní změny pokynů pro nahotu.  Navzdory některým přešlapům přibyla i spousta nových vychytávek.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama