Největší český streamer podepsal smlouvu s fotbalovým klubem
i Zdroj: FC Slovan Liberec, tisková zpráva
Zajímavosti Článek Největší český streamer podepsal smlouvu s fotbalovým klubem

Největší český streamer podepsal smlouvu s fotbalovým klubem

Jarmil Černý

Jarmil Černý

12. 6. 2024 14:45

Hvězda mezi herními streamery Vojtěch „Agraelus“ Fišar se domluvila na spolupráci s českým prvoligovým klubem FC Slovan Liberec. Ten chce být marketingově atraktivní pro mladé.

Reklama

Agraelus se od nové sezóny stane ambasadorem severočeského klubu z Liberce. Spolupráci oznámili klub i populární streamer na svých sociálních sítích s hashtagem #MakeSlovanGreatAgain

Česká liga ve FIFA 25 v nedohlednu. Nikdo nás neoslovil, zní z LFA
i Zdroj: Electronic Arts

Česká liga ve FIFA 25 v nedohlednu. Nikdo nás neoslovil, zní z LFA

FIFA 25 by mohla vyjít pod vydavatelstvím 2K včetně české ligy. Jmenovat by se mohla FIFA 2K25 po vzoru obdobných titulů.…

12. 6. 2024 15:30

„Cílem tohoto partnerství je představit Slovan Liberec jako značku mladé generaci,“ stojí v tiskové zprávě na webových stránkách klubu. Agraelus a jeho kamarád Radovan, se kterým na svých livestreamech často vystupuje, by měli pro Slovan natáčet videa ironizující reálné kroky a rozhodnutí vedení klubu. Společně by se měli dokonce ukázat také na některých zápasech.

Známé streamery či youtubery už ve svých službách zaměstnává například pražská Sparta, kde už několik let působí Jan „Emerickson“ Krupička a Jan „TheJohny“ Hradil. Aktivní je také 1.FC Slovácko, které spolupracuje s youtuberem Vojtěchem „TheTop“ Mikulíkem.

Za chvíli vydáme něco co bude asi hodně kontroverzní. Napadlo mě to už vloni v listopadu. Tehdy mi to přišlo šílený a zároveň geniální a ten pocit trvá doteď . Jsem strašně zvědavý, jaký to bude mit dopad na značku Slovan Liberec….

Liberecký Slovan zažívá marketingové znovuzrození po převzetí novým většinovým majitelem Ondřejem Kaniou, respektive jeho společností Pembroke Manor s.r.o. Klub už před nedávnem oznámil kompletně novou grafickou identitu včetně brandingu stadionu. Příchod trenéra Radoslava Kováče zase oznámil v kreativním videoklipu ve spolupráci se známým libereckým rapperem Pauliem Garandem.

Kania plánuje klub výrazně oživit nejen marketingově, ale také po výkonnostní stránce. „Naším jednoznačným cílem pro nejbližší sezóny je vrátit klub tam, kam historicky patří, tedy na nejvyšší příčky FORTUNA:LIGY a každý rok bojovat v předkolech o účast v základních skupinách evropských pohárů,“ řekl Ondřej Kania pro klubový web Slovanu Liberec.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama