Riot odhalil novou šampionku! Aurora kamarádí s Ornnem, představila ji minihra
i Zdroj: Riot Games
Gaming LoL Článek Riot odhalil novou šampionku! Aurora kamarádí s Ornnem, představila ji minihra

Riot odhalil novou šampionku! Aurora kamarádí s Ornnem, představila ji minihra

Petr Kratochvíl

Petr Kratochvíl

2. 6. 2024 14:00

Vývojáři z Riot Games si pro hráče League of Legends připravili druhého letošního šampiona. Po Smolderovi dorazí do oblíbeného titulu Aurora.

Reklama

Po delší době překvapil Riot hráče další minihrou v League of Legends. Novinka, díky které vám mohou v inventáři přistát napříkald speciální ikony, odhaluje další postavu. Tou bude Aurora, čarodějka, jejíž hlavní zbraní bude kouzelná hůlka.

Jde o perfektní kus. Lepší zbraň si snad ani nemohla přát. Je totiž vyrobená speciálně pro ni. Pracoval na ní šampion, jehož hráči znají už téměř sedm let - Ornn. “Jsi jiná. Hodna hůlky, kterou jsem pro tebe vyrobil,” slyšela Aurora od samotáře, introverta, který se nakonec stal jejím kamarádem.

V minihře je převyprávěn příběh toho, jak se Aurora dostala k Ornnovi, jak se dvojice zkamarádila, a čím si čarodějka získala důvěru freljordského poloboha. 

Co víme o samotné postavě? Aurora je králičí vastaja z Freljordu. V League of Legends bude fungovat jako mage, nastupovat bude primárně na solo linkách. Kromě hůlky jsou na ní nápadné i její speciální brýle. Aurora údajně vidí věci, které jsou pro jiné neviditelné.

V současnosti není jisté, kdy se Aurora dostane do League of Legends. Zatím se neobjevila ani na PBE. Znamená to, že nejbližším možným patchem, kdy Riot vydá novou šampionku, je aktualizace 14.13 (vycházející 26. června).

Minihra Spirit of the Hearth - jak na to?

O příběhu Aurory a Ornna se dozvíte přímo v klientu League of Legends. Stačí vám jen aktualizovat hru na nejnovější verzi.

Hrajete za Auroru a postupně si získáváte Ornnovu náklonost. Za kovářem přicházíte kvůli svému kamarádovi Haestryrovi. Sám Ornn nepomůže, jeho knihy však ano.

Abyste se dostali na konec příběhu, musíte splnit několik úkolů - seřadit rudu podle hmotnosti, srovnat knihy nebo zahrát píseň na Ornnův hudební nástroj.

Noty najdete u knih, hrát ale můžete i další skladby podle libosti. Komunita už se chlubí svými nálezy. Jednoduše můžete zanotovat písně z Pirátů z Karibiku či Game of Thrones.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama