Síň slávy otevírá Faker, korejská ikona dostane skin i nový Mercedes
i Zdroj: Tina Jo/Riot Games
Esport LoL Článek Síň slávy otevírá Faker, korejská ikona dostane skin i nový Mercedes

Síň slávy otevírá Faker, korejská ikona dostane skin i nový Mercedes

Petr Kratochvíl

Petr Kratochvíl

23. 5. 2024 19:00

Síň slávy League of Legends přivítala prvního člena. Elitní společenství otevřela největší ikona a jedna z top hvězd esportové historie - čtyřnásobný mistr světa Lee "Faker" Sang-hyeok.

Reklama

Hall of Legends každý rok ocení jednoho profesionálního hráče League of Legends, aby připomněla, kolik daná osobnost udělal pro esportovou scénu MOBA hry od Riot Games. O prvním členu nemohlo být pochyb.

Lee “Faker” Sang-hyeok je nejúspěšnějším hráčem historie League of Legends. Čtyřikrát ovládl Worlds, dvakrát pozvedl nad hlavu trofej pro vítěze MSI. Fakerovi se dařilo i na regionální scéně, korejskou soutěž vyhrál desetkrát. Své kariérní úspěchy korunoval zlatem na loňských Asijských hrách.

Faker, a všichni další členové Hall of Legends, dostanou kromě speciální trofeje i svůj vlastní event přímo ve hře. Součástí bude tradiční game pass, díky němuž budou hráči sbírat odměny.

Na co se těšit?

Hlavním lákadlem je nový skin. Faker má aktuálně v League of Legends čtyři, jeden za každý ovládnutý šampionát. 28letý midlaner se aktuálně může chlubit skinem na Zeda, Syndru, Ryze a Oriannu.

Pátou do party bude podle nepotvrzených leaků Ahri. Jde o postavu, která Fakera a jeho esportovou kariéru dlouho provází. Už víc než deset let se mluví o Fakerově skinu na Ahri. Teď budou sny konečně realitou. S největší pravděpodobností. Na sociální sítě už se dostal potenciální vzhled Risen Legend Ahri.

Sám Faker se může těšit ještě na jednu odměnu, tentokrát ale mimo League of Legends. Korejský hráč dostane na zakázku dělaný automobil Mercedes-AMG SL 63.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama