Podívejte se na akční gameplay ze hry Perfect Dark
i Zdroj: The Initiative
Gaming Perfect Dark Článek Podívejte se na akční gameplay ze hry Perfect Dark

Podívejte se na akční gameplay ze hry Perfect Dark

Václav Brixí

Václav Brixí

9. 6. 2024 20:36

V rámci prezentace Xbox Games Showcase byl odhalen i gameplay trailer na reboot série Perfect Dark. Vypadá to na kombinaci akčního FPS a stealth adventury.

Reklama

Prvního dílu série Perfect Dark jsme se dočkali už na přelomu tisíciletí. Nyní po téměř 24 letech se konečně dočkáváme prvního gameplaye s aktuálního soft rebootu. Trailer na první pohled ohromí futuristickým městem a odhalí řadu stěžejních herních mechanik. Vývojáři ze studia The Initiative ve spolupráci s Crystal Dynamic vzdávají hold autorům původních titulů a vypůjčují si od nich to nejlepší.

Perfect Dark je titulem pro jednoho hráče, ve kterém bude hrát hlavní roli příběh. Vžijete se do kůže tajné agentky, která se musí potýkat s nejedním náročným problémem. Jak se k řešení těchto problémů dostanete je pouze na vás. Perfect Dark bude silně přizpůsobivý a nabídne nespočet možností, jak zdolat úrovně nebo vyřešit konflikty. Hlavní součástí arzenálu budou nejrůznější agentské vychytávky. Ty budou pilířem celé hry. V traileru můžeme vidět například, jak hlavní hrdinka Joanna používá techniku k analýze hlasů NPC a následně vytváří jejich kopie k oklamání bezpečnostních systémů nebo vydávání se za jiné postavy, stejně tak k odvádění pozornosti.

Důležitý bude i vertikální a horizontální pohyb. Podle slov autorů bylo při vývoji důležité vytvoření intuitivního pohybového systému, který hráčům umožní najít zajímavé způsoby, jak se vypořádat s nepřáteli. Zde opět bude pouze na hráčích, zdali se budou chtít vydat násilnou cestou nebo využít jejich vybavení k plížení či jinému nesmrtícímu řešení.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama