Influencer vydávající se na TikToku za Spider-Mana skončil v poutech
i Zdroj: SIE ve hře Spider-Man: Miles Morales
Zábava Článek Influencer vydávající se na TikToku za Spider-Mana skončil v poutech

Influencer vydávající se na TikToku za Spider-Mana skončil v poutech

Josef Ventrča

Josef Ventrča

Amerického influencera z TikToku známého jako NPC Miles Morales zatkla policie. Důvodem byla rvačka, které se mladík z New Yorku zúčastnil. Policisté zjišťují, co situaci předcházelo.

Reklama

NPC trend na TikToku je stále aktuální. Lidé chovající se na videích jako nehratelné postavy z her stále dostávají pozornost lidí, kteří jim posílají menší finanční obnos, aby sledovali někdy až šílená vystoupení. Populárním je i Malik Ambersley, který si říká Miles Morales. Mladík se tentokrát vžil do role ochránce New Yorku natolik, že skončil v poutech.

Slavný streamer Dr Disrespect přiznal sexting s nezletilou, za své činy už nese následky
i Zdroj: Youtube

Slavný streamer Dr Disrespect přiznal sexting s nezletilou, za své činy už nese následky

Jeden z nejsledovanějších streamerů na světě Dr Disrespect přiznal, že s nezletilou dívkou navázal sexuální komunikaci.…

Ambersley nedávno zveřejnil video svého zatčení, u kterého do popisku uvedl, že se snaží dostat zpět do svého vesmíru. Na záběrech je možné vidět, jak samozvaný Miles Morales proběhne garáží, odstrčí ženu a vrhne se na jiného muže, se kterým se pustí do rvačky. Další snímek pak ukazuje houf policistů zatýkajících oba bojovníky.

Fanoušci příliš nepochopili, proč influencer zaútočil. Někteří však podle serveru Game Rant odhadují, že cizí muž ukradl světelný meč, který Ambersley drží na jiném videu. Oficiální vysvětlení, proč k rvačce došlo, zatím není. Tiktoker pouze na jiném videu sdělil, že si dává pauzu poté, co zajistil bezpečnost města.

NPC Miles Morales si v minulosti získal pozornost na TikToku tím, že se ocitl v prekérních situacích. Při jednom z živých vysílání v New Yorku jej okradli. Dříve se dostal do konfliktu i s ochrankou, což některé diváky přimělo k zamyšlení, zda je Ambersleyho chování v pořádku, či nikoliv.

Příznivci amerického tiktokera nyní čekají na vyjádření, které by jim celou situaci s policií lépe vysvětlilo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama