Nová free-to-play hra The First Descendant je hitem. Hrají ji statisíce hráčů, má však problémy
i Zdroj: Nexon
Gaming The First Descendant Článek Nová free-to-play hra The First Descendant je hitem. Hrají ji statisíce hráčů, má však problémy

Nová free-to-play hra The First Descendant je hitem. Hrají ji statisíce hráčů, má však problémy

Matouš Sychra

Matouš Sychra

3. 7. 2024 11:00

Hra The First Descendant je novým přírůstkem do rodiny looter-shooterů. Den po svém vydání překypuje hráči, nalákala jich statisíce.

Reklama

Nová free-to-play hra, The First Descendant vyšla před 24 hodinami a v současné době ji hraje přes 100 000 hráčů naráz. Tento looter-shooter zažil asi nejlepší možný den vydání, jaký mohl. Již v den vydání hrálo hru bezmála 200 000 hráčů pouze na Steamu a i když čísla o den déle lehce klelsla, hra zažívá skvělý start.

Hra o banánu trhá rekordy. Je druhou nejhranější na Steamu
i Zdroj: Screenshot ze hry Banana

Hra o banánu trhá rekordy. Je druhou nejhranější na Steamu

Je prokrastinace vaším největším nepřítelem? Pak si rozhodně nestahujte hru Banán. Ta je sice úplně o ničem, z nějakého…

14. 6. 2024 11:30

I přes raketový start ovšem hru kritizuje většina uživatelů Steamu. The First Descendant momentálně sedí na smíšených recenzích a to hned z několika důvodů. Tím prvním je bezpochyby otřesná optimalizace, kdy i ty nejlepší mašiny bojují s plynulostí. Další hru označují jako lacinou napodobeninu populárních značek jako Destiny nebo Warframe, akorát horší. 

Negativní recenze se pojí také s nemilou situací, kdy po nákupu ve hře hráčům nedorazily kýžené předměty ani herní měna. Nicméně tento problém je již v současné době vyřešen a všem byly dodány předměty, které zakoupili. 

Blesková reakce vývojářů na tento problém v hráčích vzbudila vlnu naděje, že hra se může ubírat dobrým směrem velmi rychle a vyřešit všechny neduhy. Mezi mezery v samotné hře patří například strohý příběh, generičtí nepřátelé nebo údajné pay-to-win elementy. The First Descendant si můžete zdarma zahrát na PC a staré i nové generaci konzolí. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama