Myšáci finále neuvidí, na NaVi tentokrát nestačili!
i Zdroj: Photo Credit: Rostislav Douša, Grunex.com
Esport CS 2 Článek Myšáci finále neuvidí, na NaVi tentokrát nestačili!

Myšáci finále neuvidí, na NaVi tentokrát nestačili!

Michael Douša Pavla Doušová

Michael Douša, Pavla Doušová

Platformy Windows PC

I druhý semifinálový zápas IEM Cologne 2024 přinesl napínavou podívanou. Bohužel to nedopadlo šťastně pro domácí organizaci, která se nedostala přes NaVi.

Reklama

NaVi mají v posledním měsíci za sebou výhru na Esport World Cup a ne úplně úspěšné BLAST Premier Fall Groups, jejich výsledky v Kolíně nad Rýnem nebyly moc předvídatelné. Na druhé straně jsou MOUZ, vítězově posledních dvou ESL Pro League šampionátů a BetBoom Dacha Belgrade. Co se dělo v Lanxess Arena?

Naposledy proti sobě tato dvě evropská mužstva stála na Esport World Cup v Saudské Arábii, kdy, stejně jako zde, vyhráli NaVi. Na EWC to bylo ale 2-1.

Začalo se na Infernu, které si vybrali MOUZ. Prvnímu poločasu absolutně dominovali NaVi, ale MOUZ se nenechali tak rychle převálcovat, dotáhli skóre a šlo se do přesčasu. Ten byl vyrovnaný, MOUZ druhý utekl o jeden bod a NaVi si tak získali první mapu.

Druhou mapou byl Mirage, kde byl průběh absolutně opačný. V první půlce měli navrch MOUZ se vším všudy a v druhé to NaVi otočili takovým způsobem, že ani do přesčasu neměli šanci se dostat.

Pro MOUZ zde bohužel skončilo IEM Cologne 2024, od minulého roku si ale velmi přilepšili a domů odjedou se 3.-4. místem, stejně jako SAW. Ve velkolepém finále se utkají Vitality a Natus Vincere, evropští velikáni. Kdo si z Kolína odveze legendární trofej?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama