MOUZ i po odchodu frozena drží jádro, prodlužují smlouvy ve velkém
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/Press-Gallery-Intel-Extreme-Masters-Sydney-2023/i-jTnpphX/A
Esport Counter Strike 2 Článek MOUZ i po odchodu frozena drží jádro, prodlužují smlouvy ve velkém

MOUZ i po odchodu frozena drží jádro, prodlužují smlouvy ve velkém

Michael Douša

Michael Douša

7. 12. 2023 19:35

Po odchodu Davida "frozen" Čerňanského ke konkurenčním FaZe se zdá, že MOUZ nejsou psychicky ani finančně připraveni na velké změny. Pátý hráč sestavy ale ještě pořád není znám, dočkáme se oficiálního oznámení ještě do konce roku?

Reklama

Ádám “torzsi” Torzsás je nyní s dánským koučem Dennisem “sycrone” Nielsenem největší stálicí na soupisce MOUZ. Ze současné sestavy, která je v tuto chvíli celá tvořena absolventy juniorského týmu MOUZ NXT, postoupil do vyšší ligy o téměř tři čtvrtě roku dříve než jeho služebně mladší kolega Dorian “xertioN” Berman. Zjevně ale nemá žádnou motivaci odcházet kamkoliv jinam, protože MOUZ nyní oficiálně oznámili, že torzsi s organizací podepsal víceletou dohodu. V barvách MOUZ ho tak ještě nějakou chvíli uvidíme.

Kapitán zůstává též

Totéž platí i pro Kamila “siuhy” Szkaradka, který v podcastu HLTV Confirmed potvrdil, že i jeho smlouva se dočká prodloužení na několik let dopředu. Ačkoliv je jedním z posledních, kteří se do týmu připojili, jako kapitána si jej tým velmi cení. A není se čemu divit. Pod jeho vedením si už připsali jednu trofej, a to tu úplně poslední na CS:GO platformě - ESL Pro League Season 18, kde si torzsi připsal titul nejlepšího hráče turnaje. 

Zatím ale není jasno, kdo v týmu zaplní frozenovo místo. Ve hře je mnoho jmen, vzhledem k tomu, že MOUZ disponuje i svou juniorskou sekcí, není zcela vyloučen ani přestup z vyšších pater esportu. Na BLAST Premier World Final bude zaskakovat Ludvig “Brollan” Brolin, kterého v mezičase NIP posadili na lavičku, je ale možné, že mají MOUZ pifku i na zajímavější střelce.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama