Twistzz zpět k americkým kořenům, do FaZe by se mohl podívat frozen
i Zdroj: https://photos.eslgaming.com/Press-Gallery-Intel-Extreme-Masters-Dallas-2023-/i-hWGLRgx/A
Esport Counter Strike 2 Článek Twistzz zpět k americkým kořenům, do FaZe by se mohl podívat frozen

Twistzz zpět k americkým kořenům, do FaZe by se mohl podívat frozen

Pavla Doušová

Pavla Doušová

2. 12. 2023 11:48

Po velice úspěšných necelých třech letech Russela "Twistzz" Van Dulkena přišel čas na změnu. Anebo spíše návrat zpět k americké organizaci, kde předtím strávil více než tři roky. Kdo ho nahradí ve FaZe je zatím nejisté.

Reklama

Russel “Twistzz” Van Dulken byl poslední roky součástí jedné z historicky nejúspěšnější sestavy. S FaZe vyhrál nespočet trofejí a mezi spoluhráči panovaly dobré vztahy. Vidět ho odcházet z této sestavy zabolí, ale otevírají se nové možnosti. To, že Kanaďan bude FaZe opouštět tým věděl již před IEM Sydney 2023.

Twistzz odchází do amerických Liquid, za které hrál v letech 2017-2020 společně s například s Keithem “NAF” Markovicem, který bude jeho spoluhráčem i teď. Liquid v poslední době prošli velkými změnami a je předpokládáno, že kromě NAFa a Marekse “YEKINDAR” Gaļinskise, jedinými momentálními členy Liquid, by mělo v týmu být o jednu legendu navíc. Tou by měl být Casper “cadiaN” Møller, bývalý kapitán Heroic. V Liquid by měl hrát na pozici AWPera, kde nahrazuje Joshe “oSee” Ohma, který v této pozici pro Liquid donedávna hrál. Posledním scházejícím hráčem by měl být brazilský Felipe “skullz” Medeiros, bývalý člen paiN.

Odchod Twistzze ale pro FaZe znamená ztrátu velmi cenného hráče, který jim bezpochyby bude chybět a nebude lehké ho nahradit. Spekuluje se ale, že by se do FaZe mohl podívat například mladý slovenský střelec David “frozen” Čerňanský. Ten se na scéně pohybuje už nějakou dobu a velmi často potvrzuje, že je hodný místa ve špičkových týmech. David momentálně hraje za MOUZ s jednou z nejmladších sestav v historii a FaZe by pro něj možná byla trochu jiná liga co se spoluhráčů týče.  

HLTV potvrzuje, že FaZe napsali frozena do jejich sestavy na BLAST Premier World Final 2023, na který je deadline již v pondělí. Naopak MOUZ chtějí nahradit frozena Ludvigem “Brollan” Brolinem, bývalým hráčem za Ninjas in Pyjamas.

Pokud vše půjde tak, jak je předpokládáno, FaZe po taktovkou Filipa “NEO” Kubskiho by v blízké budoucnosti mohli vypadat takto:

  • Håvard "⁠rain⁠" Nygaard
  • Helvijs "⁠broky⁠" Saukants
  • Finn "⁠karrigan⁠" Andersen
  • Robin "⁠ropz⁠" Kool
  • David "⁠frozen⁠" Čerňanský
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama