Tvůrci Hi-Fi Rush zachráněni. Koupil je vydavatel PUBG
i Zdroj: Tango Gameworks
Gaming Hi-Fi Rush Článek Tvůrci Hi-Fi Rush zachráněni. Koupil je vydavatel PUBG

Tvůrci Hi-Fi Rush zachráněni. Koupil je vydavatel PUBG

Monika Kočicová

Monika Kočicová

Společnost Krafton koupila Tango Gameworks. Japonské studio stojící za hrami Hi-Fi Rush, Ghostwire: Tokyo nebo The Evil Within může dál pokračovat ve své práci.

Reklama

Studio Tango Gameworks nakonec nekončí. Od Microsoftu jej koupil Krafton, který je vydavatelem Player's Unknown: Battleground. Podle informací serveru Insider Gaming se má jednat o takzvanou strategickou dohodu.

Xbox chce menší hry a ocenění, tvrdí po uzavření autorů Hi-Fi Rush
i Zdroj: Xbox

Xbox chce menší hry a ocenění, tvrdí po uzavření autorů Hi-Fi Rush

Den po uzavření studia Tango Gameworks, stojícího za loňskou oceňovanou hrou Hi-Fi Rush, prohlásil šéf Xbox Game Studios, že…

„Krafton hodlá spolupracovat se společnostmi Xbox a ZeniMax na zajištění hladkého přechodu a zachování kontinuity v Tango Gameworks, což umožní talentovanému týmu pokračovat ve vývoji značky Hi-Fi Rush a zkoumat budoucí projekty,“ prohlásili zástupci vydavatelství Krafton.

Dále uvedli, že dohoda nemá mít žádný vliv na vývoj a změny současných značek The Evil Within a Ghostwire: Tokyo. Taky upřesnili, že integrace posiluje odhodlání společnosti Krafton rozšiřovat své globální působení a obohacovat své portfolio o inovativní a vysoce kvalitní obsah.

„Spolupracujeme se společností Krafton, abychom umožnili týmu Tango Gameworks pokračovat ve společné tvorbě her, a těšíme se na jejich další skvělé dílo,“ uvedli podle Insider Gaming zástupci společnosti Microsoft.

Tango Gameworks bylo jedním ze čtyř studií, jejichž uzavření Microsoft oznámil již v květnu. Dalšími studii zahrnutými do uzavření byly Arkane Austin, Alpha Dog Studios a Roundhouse Games.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama