Jak bude vypadat BLAST Premier Fall Finals? Čekají nás nové sestavy i známé tváře
i Zdroj: Michael Douša, Grunex.com
Esport CS 2 Článek Jak bude vypadat BLAST Premier Fall Finals? Čekají nás nové sestavy i známé tváře

Jak bude vypadat BLAST Premier Fall Finals? Čekají nás nové sestavy i známé tváře

Michael Douša

Michael Douša

11. 11. 2023 19:40

BLAST Premier Fall Finals, jeden z nejprestižnějších turnajů BLAST okruhu nás čeká už za několik dní. Organizátoři tak už nyní oznámili první zápasy, a vypadá to, že bude nač se dívat. Pět z osmi týmů se ukáže v nové sestavě, takže překvapení určitě nebude málo.

Reklama

Pakliže sledujete CS Asia Championships a nemáte rádi změny, nemusíte se ničeho bát. BLAST Premier Fall Finals totiž nabídne prakticky identický formát pavouka. První tým z každé skupiny postupuje do semifinále, poražený v horním pavoukovi do čtvrtfinále, kde se utká s vítězem spodního pavouka. Z osmi týmů tak do play-off postoupí celkem šest, i přesto ale nejde takhle dopředu předvídat, kdo vypadne. Tím, že týmy budou na Fall Finals poprvé na serveru v novém složení, může se stát prakticky cokoliv. Od eliminace FaZe až po totální dominanci Heroic.

Týmy jsou rozděleny do následujících dvou skupin:

Skupina A

  • 🇪🇺 FaZe
  • 🇷🇺 Cloud9
  • 🇪🇺 Natus Vincere
  • 🇪🇺 Ninjas in Pyjamas

Skupina B

  • 🇪🇺 Vitality
  • 🇺🇸 Complexity
  • 🇩🇰 Astralis
  • 🇩🇰 Heroic

Začneme zápasem FaZe proti NIP, kteří se ukáží už s novým kapitánem ze Španělska. Posléze zápas Cloud9 s někdejším NaVi jádrem proti NaVi samotným, kteří poprvé nasadí Ihora “w0nderful” Žadanova místo Aleksandra “s1mple” Kostyljeva, na což naváží dávní rivalové Vitality s Britem místo jejich posledního Dána proti Heroic, v jejichž dresu na tomto turnaji uvidíme naposledy Caspera “cadiaN” Mollera. Posledním zápasem prvního dne, tedy 22. listopadu, budou Complexity proti Astralis - jediný zápas, kde obě sestavy zůstaly od posledního turnaje identické.

blameF a device - IEM Cologne
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex
blameF a device - IEM Cologne

Poměrně důležitou informací též je, že z týmů, které se na Fall Finals ukáží, FaZe, NaVi, Vitality a Heroic jsou již kvalifikovány na BLAST Premier World Final. Pakliže by tedy měl turnaj vyhrát jeden z nich, poslední kvalifikační místo připadne týmu podle BLAST žebříčku. V takovém případě by tuto čtveřici, a také trojici ENCE, G2 a MOUZ, doplnili podle aktuálního stavu Astralis. Je ale víc než pravděpodobné, že se stav ještě změní.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama