Hra Indiana Jones and the Great Circle se připomíná v akční ukázce
i Zdroj: Bethesda
Gaming Indiana Jones Článek Hra Indiana Jones and the Great Circle se připomíná v akční ukázce

Hra Indiana Jones and the Great Circle se připomíná v akční ukázce

Václav Brixí

Václav Brixí

11. 6. 2024 10:30

Zapomenout na sebe nenechal ani připravovaný Indiana Jones, který se po dlouhé době ukáže ve videoherní podobě. Podívejte se na novou akční ukázku ze zamrzlé pustiny.

Reklama

Na prezentaci Xbox Games Showcase logicky nemohl chybět ani nejslavnější archeolog všech dob, Indiana Jones. Více než 5 minut dlouhý trailer z nové hry s podtitulem The Great Circle je plný suchého humoru, záporáků se silným přízvukem i akčních scén typických pro filmovou pentalogii. Indiana se zde se svoji parťačkou Ginou vydává do zamrzlých Himalájí, kde se pokusí najít nové stopy k rozluštění další velké záhady.

Indiana Jones and the Great Circle je licencovaným titulem, tudíž i jeho příběh bude kanonický. Konkrétně bude vyplňovat dílčí slepá místa v blíže neurčeném období mezi filmy Dobyvatelé ztracené archy a Poslední křížová výprava. Zdali se dočkáme i nějakých dalších postav z filmové předlohy zůstává otázkou.

Na začátku a posléze na konci traileru je k vidění několik záběrů přímo z hraní. Rukopis vývojářů novodobého Wolfensteina se zde určitě nezapře. Rychlá akce z pohledu první osoby,  lítající pěsti a práskající biče. Na to vše se mohou hráči těšit už tento rok na PC a Xboxu Series X/S. Předplatitelé služby Game Pass navíc budou hru mít od dne vydání plně k dispozici.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama