Superman chválí Warhammer 40,000: Space Marine 2
i Zdroj: Focus Entertainment
Gaming W40k: SM2 Článek Superman chválí Warhammer 40,000: Space Marine 2

Superman chválí Warhammer 40,000: Space Marine 2

Josef Ventrča

Josef Ventrča

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Hollywoodský herec Henry Cavill na svých sociálních sítích vyzdvihl nedávno vydanou střílečku Warhammer 40,000: Space Marine 2. Sám je velkým fanouškem univerza.

Reklama

Lidé jej znají především jako představitele Supermana či Zaklínače. Sympaťák Henry Cavill je však i vášnivým hráčem videoher a fanouškem univerza Warhammer 40,000. Není tedy divu, že vyzkoušel i v září vydanou střílečku Warhammer 40,000: Space Marine 2, o čemž informoval na svém Instagramu. Herec neskrýval nadšení a podělil se o své dojmy.

Warhammer 40,000: Space Marine 2 válcuje Steam ještě před plným vydáním
i Zdroj: Saber Interactive

Warhammer 40,000: Space Marine 2 válcuje Steam ještě před plným vydáním

Warhammer 40,000: Space Marine 2 válcuje statistiky na Steamu. Hru hraje v současné době přes 100 tisíc hráčů i přes to, že…

„Kampaň miluju, ačkoliv jsem ji sám nedokázal dokončit na úroveň Anděl smrti (nebo jsem konečně neměl trpělivost ji sám dokončit),“ sdělil v příspěvku Cavill.

Oblíbený filmový hrdina dále uvedl, že si oblíbil i režim PvP, u kterého se těší na další rozšíření. „Má potenciál být naprosto boží,“ napsal Cavill. Neupřesnil však, jaká očekávání od mód má.

Dále přiznal, že má i mnoho svých nápadů, které však by mohly být těžko realizovatelné ve videohrách. Doplnil, že o vývoji her totiž nic neví.

Henry Cavill by po skončení v roli Geralta z Rivie v seriálu Zaklínač od Netflixu měl dostat hlavní roli u konkurenčního Amazona v údajně chystané sérii ze světa Warhammer 40,000. Magazín Forbes však upřesnil, že delší dobu je ohledně produkce seriálu ticho a vypadá to, že scénář zatím ani nevznikl. Důvodem mají být potíže v domluvě se společností Games Workshop, která vlastní práva na sci-fi značku.

Velký hit

Vydavatelé titulu Warhammer 40,000: Space Marine 2 ze společnosti Focus Entertainment se nedávno rovněž pochlubili, že titul zaznamenal velký úspěch. Střílečku hrálo již přes dva miliony hráčů a mělo ji spustit historicky nejvíc souběžně připojených uživatelů na Steamu v rámci všech her z univerz Warhammer a Warhammer 40,000.

Nyní kreativní ředitel vývojářského studia Saber Interactive Tim Willits v rozhovoru pro IGN sdělil, že úspěšný kousek měl významný dopad na fungování společnosti i její budoucnost.

Ovoce to přinese i hře samotné a jejím fanouškům. Podle IGN má být Space Marine 2 již nyní výrazně ziskovou záležitostí, a proto tvůrci pokračují v plánu rozšířit obsah, a to dokonce i o příběh. O chystané roadmapě pro online složku hry jsme informovali již dřív. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama