G2 pokračují cestu do Kolína, ani Astralis je nezastavili!
i Zdroj: Photo Credit: Viola Schuldner, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek G2 pokračují cestu do Kolína, ani Astralis je nezastavili!

G2 pokračují cestu do Kolína, ani Astralis je nezastavili!

Pavla Doušová

Pavla Doušová

Platformy Windows PC

Co vypadalo jako rychlý a jednostranný zápas pro G2 se zvrhlo v souboj na třech mapách. Co se stalo, aby se Astralis proti nově sestaveným G2 neudrželi?

Reklama

Jak jsme již mohli vidět proti Spirit, G2 jsou po změnách v sestavě dravější než kdy před tím. Oba noví členové mají velmi rozdílný styl od jejich předchůdců, hlavně pak agresivně hrající Mario “malbsMd” Samayoa, jemuž předcházel pasivnější Nemanja “nexa” Isaković.

V Astralis se v poslední době mnoho nedělo, jejich nejnovějším přírůstkem je Alexander “br0” Bro, který se k nim přidal před pěti měsíci a přišel z Monte.

První mapa drtivou většinu diváků navnadila na svižný zápas, kdy se Astralis podařilo vyhrát na vlastním výběru, kterým byl Dust2, pouze jedno kolo. Tomu předcházelo osm vyhraných G2 a žádný další bod si Astralis připsat nedokázali.

G2 si vybrali Mirage, oblíbenou mapu jejich mladého AWPera. Tam se zbortila iluze o rychlé hře, protože v druhém poločase Astralis absolutně převálcovali G2, srovnali jejich vedení z poloviny první a ještě o tři body mapu vyhráli.

Šlo se tak na rozhodující Ancient, na kterém se G2 v poslední době hojně daří a oproti Astralis tak v posledním čtvrt roce na Ancientu vedou. Také to tak vypadalo. Forma z Mirage se najednou z Astralis vytratila. V první půlce, na counter-teroristické straně, se Dánům podařilo získat tři body a tam také skončili.

Pro historicky velmi úspěšný dánský tým je toto velké zklamání, protože vypadli z IEM Cologne pro tento rok a nedostanou se tak potřetí v řadě do semifinále, kde vypadli pokaždé od roku 2021. Naopak G2 jsou stále ve hře o čtvrtfinále, jejich poslední rozhodující zápas s paiN bude v úterý od 15:45.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama