Fnatic promeškali první šanci na playoff, pokořili u toho rekord!
i Zdroj: Photo Rights: Igor Bezborodov, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek Fnatic promeškali první šanci na playoff, pokořili u toho rekord!

Fnatic promeškali první šanci na playoff, pokořili u toho rekord!

Pavla Doušová

Pavla Doušová

Platformy Windows PC

Souboj mezi fnatic a M80 by vydal na celé bo5, na první mapě strávili neuvěřitelných 71 kol. Po nekonečném souboji ale nakonec zvítězili M80.

Reklama

M80 i fnatic za sebou již jeden zápas na ESL Pro League Season 20 měli a oba týmy z nich vyvázli vcelku příjemně a rychle. Nikdo tak nemohl čekat, co nastalo v semifinále horního pavouka skupiny C.

M80 si vybrali Anubis, jejich nejlepší mapu za poslední půlrok. Naopak fnatic na Anubis moc úspěchů v této době nezískali, dala se tak předpokládat relativně rychlá výhra pro vybírající americký tým. Tak se ale nestalo, protože po dvou úplně vyrovnaných poločasech nastal přesčas. Ten měl 47 kol celkem. Tím se pokořil rekord v nejdelší mapě v historii Counter-Striku 2. Mapa měla celkově 71 kol. Na druhém místě je utkání Rhyno/Zero Tenacity, které mělo kol 64.

Po vyčerpávající výhře na Anubis pro M80, šílených 37-34, se přešlo na Inferno. Ani tady se týmy nevyhly přesčasu, tentokrát byl pouze jeden. I ve druhé mapě měli navrch M80 o tři body, skončili tak 16-13.

Největším zabijákem utkání byl americký Ethan “reck” Serrano se 75 zabitími, největší poškození ale způsoboval francouzský Alexandre “bodyy” Pianaro z fnatic.

Pro fnatic tato prohra ještě neznamená konec, pouze propadnutí do nižšího pavouka, kde je čekají BIG. Naopak M80 ještě bojují o postup do čtvrtfinále, jejich další souboj nastane v sobotu v 19:30 proti Imperial.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama