Eternal Fire roznesli MIBR na kopytech v semifinále EPL!
i Zdroj: Photo credits: Adela Sznajder, ESL FACEIT Group
Esport CS 2 Článek Eternal Fire roznesli MIBR na kopytech v semifinále EPL!

Eternal Fire roznesli MIBR na kopytech v semifinále EPL!

Pavla Doušová

Pavla Doušová

Platformy Windows PC

Turecké mužstvo Eternal Fire na ESL Pro League Season předvádí neuvěřitelné výkony, poprvé v dohledné minulosti se probojovali do finále. Jak se jim to povedlo?

Reklama

ESL Pro League Season 20 play-off je v plném proudu, boj o titul je žhavý a postupují i nečekaná jména. Mezi ty patří oba z týmů semifinálového utkání - turečtí Eternal Fire ani brazilští MIBR se v poslední několika sezónách EPL rozhodně takto daleko nedostali. 

Konkrétně Eternal Fire měli nejdelší pobyt v Season 18, kde skončili 5.-8. po čtvrtfinálové prohře proti Natus Vincere. Pro MIBR byl nejlepší výsledek 13.-16. místo na Season 13, takže to již nějaký pátek bude. Semifinále na letošním EPL je pro oba týmy tak rekord.

Ani jeden z týmů v posledním roce nepáchal žádné změny, co se složení mužstev týče, takže od jejich posledního setkání se nic nezměnilo. To bylo v listopadu minulého roku na ESL Challenger Jönköping 2023, kde taktéž navrch měli turečtí Eternal Fire.

Co se ale tohoto EPL týče, začalo se na výběru MIBR. Ti zvolil Nuke. bohužel se jim nedařilo tak, jak by chtěli, hned v prvním poločase se Eternal Fire povedla devítikolová výherní série, ze které se bohužel Brazilci nevzpamatovali.

Inferno, výběr Eternal Fire, v první části taktéž pro MIBR neúspěšné, ale bylo o kus delší a napínavější. MIBR v druhé polovině o něco lépe bojovali, bohužel ani tento jejich výkon nestačil na porážku momentálně silného tureckého týmu. 

Nejlepším hráčem byl Ali Haydar “Wicadia” Yalçın s 38 zabitími a průměrným poškozením 86,7 za kolo.

Pro MIBR tento zápas byl posledním na EPL Season 20, i přesto to byl jejich nejlepší výkon a semifinále je krásný výsledek. Naopak Eternal Fire čeká velké finále. Proti komu ještě není jisté, rozhoduje se mezi NaVi a G2.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama