Epic Store nabízí hru zdarma
i Zdroj: White Rabbit
Hry zdarma Článek Epic Store nabízí hru zdarma

Epic Store nabízí hru zdarma

Monika Kočicová

Monika Kočicová

Platformy Windows PC

Uživatelé digitální platformy Epic Games Store mohou bezplatně získat nezávislý akční titul, který od kritiků dostal velmi solidní hodnocení. Zároveň mohou zkusit populární online titul World of Warships se startovním balíčkem.

Reklama

Jako každý čtvrtek došlo ke změně bezplatných her, které si mohou do knihovny přidat všichni uživatelé Epic Games Store. Tentokrát je možné do 22. srpna 17:00 získat metroidvanii Death's Gambit: Afterlife a World of Warships – Starter Pack: Albany, který na začátku hry odemkne prémiový americký křižník.

Sony ukázalo srpnové hry zdarma v PlayStation Plus
i Zdroj: TT Games

Sony ukázalo srpnové hry zdarma v PlayStation Plus

Předplatitelé služby PlayStation Plus v srpnu získají tři rozmanité hry. Potěší zejména fanoušky Star Wars, Lega a hororovek.

V nezávislé 2D platformové akčňárně s prvky RPG Death's Gambit: Afterlife se hráči stanou agenty Smrti, kteří plní svůj úkol a zároveň se snaží odhalit záhadu nesmrtelnosti a skutečné ceny, kterou je nutné za ni zaplatit. Vývojáři lákají na množství unikátních levelů, výběr jedinečných tříd postav, variaci zbraní a zabijáckých triků. Hrozbou budou kvanta nepřátel a několik bossů v normálním, heroickém i New Game Plus režimu.

Death's Gambit: Afterlife se tvůrcům ze studia White Rabbit povedlo, jelikož od kritiků má podle Metacriticu v průměru 78 bodů, od uživatelů pak získalo 7,8 bodu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama