Streamerka kosí bosse v Elden Ring pouze za pomoci své mysli
i Zdroj: FromSoftware
Gaming Elden Ring Shadow of the Erdtree Článek Streamerka kosí bosse v Elden Ring pouze za pomoci své mysli

Streamerka kosí bosse v Elden Ring pouze za pomoci své mysli

Josef Ventrča

Josef Ventrča

25. 6. 2024 13:00

Streamerka Perrikaryal předvedla, že bosse v Elden Ring: Shadow of the Erdtree je možné zlikvidovat i bez běžného ovládání postavy. Hru totiž prochází pomocí náhlavní soupravy snímající její mozkové aktivity. A daří se jí.

Reklama

Po vydání Elden Ring: Shadow of thee Erdtree se vznesla vlna nevole od fanoušků, kteří tvrdí, že rozšíření soulslike hry je příliš složité. S tím by možná nesouhlasila streamerka Perrikaryal, která pomocí specializovaného zařízení čelí bossům pouze pomocí vlastní mysli. A překvapivě je úspěšná.

Hráči kritizují nový Elden Ring: Shadows of the Erdtree, důvodů je několik
i Zdroj: FromSoftware

Hráči kritizují nový Elden Ring: Shadows of the Erdtree, důvodů je několik

Někteří uživatelé nejsou spokojení s právě vydaným rozšířením do hry Elden Ring. Shadow of the Erdtree je údajně příliš…

23. 6. 2024 07:00

Tvůrkyně videí je známá tím, že se výzvám v Elden Ring snaží čelit různými netradičními metodami. Tentokrát použila speciální náhlavní ovladač skládající se z gyroskopu a EEG, tedy zařízení monitorujícího elektrické aktivity mozku. 

Tato technologie pak snímala streamerčiny mozkové vlny a synchronizovala je do počítače. Díky tomu mohla ovládat pohyb i boj postavy a další herní mechanismy v Elden Ring skrz svou mysl.

Po vydání rozšíření Shadow of the Erdtree mladá žena čelila jednomu z oněch proklínaných bossů. V pořízeném záznamu živého přenosu lze pak sledovat, jak koncentrovaná streamerka úspěšně zvládne porazit Divine Beast Dancing Lion. Ve videu lze vidět, že sama tomu nemůže uvěřit.

I někteří skeptici nevěřili, že Perrikaryal touto metodou skutečně uspěla, a podezírali ji, že nějakým způsobem podvádí. Streamerka ale natočila dlouhé video, ve kterém vysvětluje, jak celý proces funguje. Dokonce vyzvala lidi, aby si technologii rovněž vyzkoušeli.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama