Dragon Age: Inquisition je zdarma. Epic má rozdat čtyři AAA hry
i Zdroj: BioWare
Hry zdarma Dragon Age: Inquisition Článek Dragon Age: Inquisition je zdarma. Epic má rozdat čtyři AAA hry

Dragon Age: Inquisition je zdarma. Epic má rozdat čtyři AAA hry

Josef Ventrča

Josef Ventrča

17. 5. 2024 16:30

Výborné RPG Dragon Age: Inquisition v Game of the Year edici je na Epic Games Store dostupné zdarma. Uživatelé mají týden na rozšíření své knihovny. Insider billlbil-kun také informoval, že platforma plánuje bezplatně rozdat až čtyři AAA tituly.

Reklama

Uživatelé digitální platformy Epic Games Store mohou až do 23. května získat zdarma RPG Dragon Age: Inquisition v Game of the Year edici. Známý titul od studia BioWare, který vydala společnost Electronic Arts, ve své nejvyšší verzi obsahuje i tři rozšíření Jaws of Hakkon, The Descent a Trespasser. Spolu s tím hráči získají kosmetické prvky upravující vzhled zbraní a zbroje a další speciální výbavu.

Prohlédněte si hry zdarma v květnovém PS Plus
i Zdroj: One More Level

Prohlédněte si hry zdarma v květnovém PS Plus

Od 7. dubna si budou moci předplatitelé všech programů PS Plus vyzvednout 4 herní tituly. Kromě fotbalového simulátoru je v…

3. 5. 2024 11:00

V Dragon Age: Inquisitor se stanete inkvizitorem, který má zachránit svět před sebou samým. Přitom však musíte čelit mnohým těžkým rozhodnutím. V zemi Thedas totiž mezi sebou neustále bojují různé frakce. Válkám nezabránila ani invaze démonů. Společně se svou skupinou hrdinů se utkáte v boji s různými nepřáteli.

Epický příběh s mnoha charismatickými postavami můžete se odvíjí od vašich rozhodnutí. Je tak ve vašich rukou, jak dopadne osud celého ohromného fiktivního světa. Je však nutné činit s rozvahou, protože jeden špatný krok může způsobit katastrofu.

Tvůrci připomínají, že neexistuje špatný způsob hraní Dragon Age: Inquisition… tedy kromě hráčovy smrti. Taktické bitvy však dávají prostor pro chytré tahy, které nemusí vést k neúspěchu.

Dragon Age: Inquisition je výborně hodnocené RPG. Na agregátoru hodnocení Metacritic má od kritiků v průměru 85 bodů. Hráči však dali titulu o trochu méně, a tak od nich získal 6,1 bodu.

Další bezplatné AAA hry následují

Skvělá hra na hrdiny od BioWare nemá být jediným AAA titulem, který Epic Games Store hráčům daruje. Spolehlivý insider billbil-kun prozradil, že platforma plánuje rozdat až čtyři hry, za nimiž stála prvoligová produkce. Má tak učinit při právě probíhajícím výprodeji, který potrvá až do 13. května. Hra zdarma bude každý týden.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama