Dead Island 2 se dočká nového kooperačního modu, přibude i NG+
i Zdroj: Dambuster Studios
Gaming Dead Island 2 Článek Dead Island 2 se dočká nového kooperačního modu, přibude i NG+

Dead Island 2 se dočká nového kooperačního modu, přibude i NG+

Václav Brixí

Václav Brixí

Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Během října by měla být vydána nová ultimátní edice titulu Dead Island 2. Při této příležitosti hra obdrží i bezplatnou aktualizaci s novým kooperačním režimem a New Game+.

Reklama

Již ke konci října, konkrétně 22., se fanoušci herní série Dead Island dočkají nového obsahu. Původně avizovaná ultimátní edice totiž dorazí souběžně s aktualizací, která do hry přidá nemalé množství herního obsahu. Hlavním lákadlem pro návrat k této střelené zombie akci je bezesporu nový kooperační mód Neighborhood Watch, ve kterém se hráči společně s dvěma dalšími přáteli vžijí do role vysokoškoláků bránících jejich společné bydlení.

Během pěti herních dní budou hráči plnit speciální mise, které jim pomohu vybudovat potřebné obranné systémy okolo jejich domu. V osudný pátý den vypukne peklo a začnou se na ně valit hordy nemrtvých. Pokud hráči dokáží šikovně skloubit jejich schopnosti přežití, týmovou spolupráci a bojové zkušenosti, možná přeci jen dokáží společně přežít.

Neighborhood Watch nebude jedinou novinkou v připravované aktualizaci. Dead Island by se měl konečně dočkat dlouho očekávané podpory New Game+. Hráči si tak budou moci projít celý příběh znovu, a to s veškerým vybavením a schopnostmi, které získali v původním průchodu. New Game+ pro ně navíc odemkne nový skill slot a zvýší hranici maximální úrovně, aby mohli mít hráči dobrý pocit z dalšího progresu. Mimo to budou do hry přidány nové brutální zbraně a speciální skiny. Úměrně k hráčskému pokroku hrou bude rovněž zvyšována i obtížnost soubojů s některými nepřáteli. Odemčena by měla být taktéž nová lokace s názvem Hell-A.

Bezplatný update pro Dead Island bude k dispozici již 22. října 2024 pro PC, konzole PS4 a PS5 i Xbox One a Series X|S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama