Další bug v Isově ultimátce. Můžete v ní mít i 200 životů
i Zdroj: Riot Games
Esport Valorant Článek Další bug v Isově ultimátce. Můžete v ní mít i 200 životů

Další bug v Isově ultimátce. Můžete v ní mít i 200 životů

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

6. 11. 2023 16:43

Netrvalo to dlouho a objevila se další chyba, která doprovází příchod nejnovějšího agenta do Valorantu. Bug se týká opět Isovy ultiny, což se s tak unikátní schopností ani není čemu divit. Po informaci, že lze do jinak duelového souboje výhradně se zbraněmi propašovat schopnosti, přichází další zásadní zvýhodnění, které si mohou hráči do arény přinést.

Reklama

Kill Contract, ultimátní schopnost nejnovějšího agenta, vás po zásahu přenese do arény, kde se máte utkat s Isem v 1v1 se střelnými zbraněmi. Aby byl však souboj alespoň trochu vyrovnaný, Isovi i lapenému hráči se dobijí hodnoty životů a zakoupených štítů na maximum. Co se však stane, pokud Iso chytí do ultiny Reynu s overhealem?

Na Redditu se před pár dny objevilo video, kde jsme svědky souboje právě Isa a Reyny.

Je na něm jasně vidět, že Iso zasáhl Vandalem Reynu do hlavy, jak potvrzuje i tabulka s poškozením zobrazující se po smrti v kole. Přesto však Reyna neumřela a celý duel nakonec vyhrála. Jediným vysvětlením tak je, že musela mít více než 160 životů, což je klasické poškození vandalem při zásahu do hlavy. Jak je to ale možné?

Komunita hráčů přišla na jednoduchou odpověď. Než ji vzal Iso do arény, použila Reyna svou schopnosti Devour. Následně ji při chycení Isem do arény byly doplněné její základní životy a štíty na maximum a životy z jejího Q jí zůstaly.

Jedná se tak o další chybu, se kterou se Riot Games musí potýkat.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama