Do Isovy ultiny můžete propašovat schopnosti a získat tak velmi nefér výhodu
i Zdroj: Riot Games
Esport Valorant Článek Do Isovy ultiny můžete propašovat schopnosti a získat tak velmi nefér výhodu

Do Isovy ultiny můžete propašovat schopnosti a získat tak velmi nefér výhodu

Dominika Hudcová

Dominika Hudcová

3. 11. 2023 14:00

Nejnovější agent je venku a mnoho nadšenců tak spěchalo do hry, aby si Isa vyzkoušeli. S tak obrovským počtem hráčů je však jasné, že se bude postupně přicházet na určité chyby a bugy, které bude muset Riot za pochodu dolaďovat. Jednou z těchto chyb je možnost „propašovat“ schopnosti do Isovy ultiny, která však má být 1v1 duelem pouze se střelnými zbraněmi. Stačit vám k tomu bude Astra.

Reklama

S příchodem nejnovějšího patche byl přidán do hry nový již dlouho očekávaný agent Iso. Tento duelista z Číny přináší do hry zcela nové schopnosti, jejichž třešničkou je jeho ultimátní schopnost Kill Contract. Nic však hned není dokonalé a nás teď čeká chvilku období, kdy začnou na povrch vycházet chyby, na které se na testovacích serverech zatím nepřišlo.

Jednou z nich je možnost používat schopnosti v Isově ultině. Jeho ultimátní schopnost by totiž měla otevřít arénu, kde se chycený protivník utká s Isem pouze se střelnými zbraněmi. Schopnosti na jakékoliv straně tohoto duelu by znamenaly velmi nefér výhodu, přesto existuje možnost, jak je do Isovy arény propašovat a použít.

Na platformě X se objevilo video, kde Astra v týmu s Isem dokázala umístit své hvězdy do arény, kde se měl Iso utkat se Sage z protějšího týmu. Tyto hvězdy si může do arény připravit i před tím, než bude vůbec někdo Isem zajat a aktivovat je až ve chvíli souboje.

Isovu arénu se hráčovi předtím podařilo nalézt ve vlastní hře. Stačilo si po tom, kdy jej Iso chytil ultimátní schopností, zapnout ghosta a podívat se v Astral formě, kde se právě nachází. 

Nyní tak ví, kde je Isova aréna umístěna a v normálních hrách může podpořit Isa ve svém týmu, nebo své spoluhráče ve chvíli, kdy jsou nepřátelským Isem lapeni.

Je však jasné, že tato chyba nezůstane dlouho bez povšimnutí a je jen otázka času, kdy Riot přijde s řešením.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama