CadiaN v Astralis! Jak se tam dánský kapitán dostal?
i Zdroj: Rostislav Douša, Grunex
Esport CS 2 Článek CadiaN v Astralis! Jak se tam dánský kapitán dostal?

CadiaN v Astralis! Jak se tam dánský kapitán dostal?

Pavla Doušová

Pavla Doušová

Platformy Windows PC

Casper "cadiaN" Møller, jedno z historicky největších jmen Counter-Striku, má za sebou další přesun. Tentokrát se dostal do Astralis, vyplňuje tak plně dánskou sestavu.

Reklama

Jedno z největších dramat loňského roku, vyhazov Caspera “cadiaN” Møllera z HEROIC ve prospěch dvou spoluhráčů, zaneslo dánského AWPera a kapitána do Liquid. Tam se v hlavní sestavě udržel pouhý půlrok, poslední tři měsíce pouze hřál lavičku. Co ho zaneslo do Astralis?

V loňském roce se strhlo drama okolo právě cadiaNa, Martina “stavn” Lunda a Jakoba “jabbi” Nygaarda, kdy byl dánský kapitán cadiaN vyhozen z HEROIC, aby ostatní dva zůstali. Ti ale stejně odešli, právě do Astralis. Po necelém roce se tak znovu tito tři shledají. Jak ale budou kooperovat poté, co stavn a jabbi nechtěli hrát s cadiaNem, se uvidí.

Sám cadiaN v rozhovoru pro hltv.org prohlásil, že i přes to, že tento krok může některým připadat kontroverzní, od s Astralis sdílí vizi pro tým: snažit se být těmi nejlepšími, vybudovat nejlepší dánskou sestavu a bojovat pro největší tituly.

Také prohlásil, že napětí, které bylo mezi ním a stavnem s jabbim je již dávno za nimi a po roce reflexe jsou stále hladoví pro trofeje a připraveni sdílet taktiku, se kterou společně měli úspěchy.

Pro Astralis jako takové to znamená, že Nicolai “device” Reedtz již nadále nebude kapitánem týmu, tento post přebírá právě cadiaN. Legendární device bude mít pouze post AWPera, po sedmi měsících role kapitána pro toto dánské mužstvo

Tedy pod taktovkou kouče Caspera “ruggah” Dueho budou Astralis odteď vypadat následovně:

  • Casper “cadiaN” Møller
  • Nicolai “device” Reedtz
  • Jakob “jabbi” Nygaard
  • Victor “Staehr” Staehr
  • Martin “stavn” Lund
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama