Neuvěřitelná proměna profesionálního hráče. Měl nadváhu, teď v Paříži zaběhl maraton
i Zdroj: Koláž Grunex.com
Esport LoL Článek Neuvěřitelná proměna profesionálního hráče. Měl nadváhu, teď v Paříži zaběhl maraton

Neuvěřitelná proměna profesionálního hráče. Měl nadváhu, teď v Paříži zaběhl maraton

Petr Kratochvíl

Petr Kratochvíl

Už dávno neplatí stereotyp, že by profesionální hráči počítačových her jen seděli doma u počítače a nedbali na svou fyzičku. Potvrdil to i Jian "Uzi" Zi-Hao, ikona League of Legends.

Reklama

Uběhnout maraton není jednoduchá věc. Běžný člověk nedokáže jen tak nastoupit na trať, která měří 42,195 kilometru, a celou ji uběhnout. Je třeba pořádná porce tréninku, odříkání a vůle. Ani jedno není cizí Jian "Uzi" Zi-Haovi, bývalému profesionálnímu hráči League of Legends a jedné z velkých mezinárodních hvězd esportu.

Influencer vydávající se na TikToku za Spider-Mana skončil v poutech
i Zdroj: SIE ve hře Spider-Man: Miles Morales

Influencer vydávající se na TikToku za Spider-Mana skončil v poutech

Amerického influencera z TikToku známého jako NPC Miles Morales zatkla policie. Důvodem byla rvačka, které se mladík z New…

Před pár lety by to přitom ještě do čínské legendy nikdo neřekl. Uzi musel kvůli svému zdraví přerušit kariéru. Náročný rozvrh profesionálního esportovce mu neprospíval, nebyl na tom dobře.

V květnu roku 2020 se Uzi rozloučil s týmem RNG, rok a půl byl mimo esport. Po šesti měsících v BLG přišla další pauza, dosud posledním angažmá čínské ikony bylo v druhé polovině loňského roku EDG.

Už při návratu ke hraní byl Uzi v mnohem lepší formě. Na první pohled bylo vidět, že na sobě jedno z nejlepších ADC v historii League of Legends zapracovalo.

V posledních měsících se 27letý Číňan posunul na další úroveň. Luxusní forma doplněná výbornou fyzičkou. Na konci jeho cesty byl úspěšně zaběhnutý pařížský maraton. 5 hodin a 41 minut strávil Uzi na trati. Může se radovat z dalšího velkého úspěchu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama